Aktywne Wpisy
Linnior88 +14
Smieszy mnie jak ktoś mówi że jestem gruba i myśli że mnie tym obrazi( ͡° ᴥ ͡°)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
JessePinkman38 +98
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
To już jest fanatyzm i coś jest nie tak, jak zwykłego filmu w kinie się obawiasz.
Barbie, lalka projektowana z myślą o dziewczynkach będzie kojarzyć się z dziewczynkami a nie kobietami. Jakbym miał narzekać na niską jakość tego mema, to raczej zwróciłbym uwagę na spłycenie kobiecości do infantylnej "różowawej postaci".
Wybuchy bum bum = męskie = dobre :))
Różowy = babskie = złe :((
Tymczasem openhaimer to film o jakiejś naiwnej #!$%@? która najpierw dobrowolnie pomagała w konstrukcji bomby atomowej a potem reszte życia płakusiała bo ktoś postanowił faktycznie użyć tej