Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +395
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +186
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/blizzard-hejtowany-za-zrobienie-z-hearthstone-gry-pay2win
#hearthstone
źródło: comment_1661412838cXFIDycXQXNSrC6X5gLUrv.jpg
PobierzGraczy już całkiem p------o. Gdyby to nie zdawało egzaminu czyt. nikt by nie kupował to by tego nie robili. Więc wychodzi na to, że nie kupują casuale i Ci z zasadami, ale bez pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SenegalMamWSercu: szczerze mówiąc to ostatni rok przegrałem tylko w ustawkę i to totalnie free2play, co więcej nazbierałem za ten czas około 20 tysięcy golda więc gdybym miał wracać do klasycznego hsa to bym nawet nie musiał wydawać realnych pieniędzy żeby wejść w posiadanie talii granych w mecie