Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
drobne_na_taryfe +243
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
Wpadnij dzisiaj o 18:00 na Youtube na wydarzenie online SpaceHUB 40 Rakiety dla każdego. Mega wkręceni członkowie Polskiego Towarzystwa Rakietowego będą opowiadać o tym jak zbudować swój pierwszy model rakiety (w tym części rakiety, typy silników, przydatne oprogramowanie itd.) i jak się rozwinąć w tym hobby (duże rakiety, koła studenckie, zawody i granty na własne konstrukcje). Znam osobiście ziomeczków, którzy będą opowiadac i to fantastyczni ludzie z dużą wiedzą, niektórzy konstruują polskie rakiety suborbitalne zawodowo!
Wykopujcie znalezisko i wpadajcie!
#kosmos #rakiety #hobby #modelarstwo #modelarstworakietowe #eksploracjakomosu #nauka #gruparatowaniapoziomu
Zdjęcie z facebooka Polskiego Towarzystwa Rakietowego.
@Networks_PowerCat: ale po co odzyskać tą własną konstrukcję, po trafieniu w most krymski? Bez sensu...
(。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora