Aktywne Wpisy

robertx +623

konserwix +266
jaki to jest kabaret, bezpłatny rimming chyba, wyjątkowo obrzydliwa persona #trzeciadroga #polityka
źródło: 1000002954
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000002954
PobierzWykop.pl
#logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Anesa: mam zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) Piszę zatem o ogóle wykopków, a w każdym razie toksycznej ich części. Jak mogą po kimś pojechać, to robią to bez pardonu. Byle się dowartościować.
@Anesa Tak, wiem o co ci chodzi, że sam zrobił coś takiego, że ty nie mogłaś podjąć innej decyzji. I bardzo dobrze zrobiłaś.
Ale bawi mnie to, że w ogóle wchodzicie w związki z takimi idiotami. Wy naprawdę tego nie widzicie już na samym początku relacji czy udajecie? XD
Śmiecia trzeba wyrzucić, pozbierać się i szukać dalej.
Powodzenia!
@Anesa: a kto wybrał? Użytkownicy wykopu.
Widziały gały co braly
Komentarz usunięty przez autora
Odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz być z kimś bo Ci się podoba, czy z kimś kto będzie Cie szanować.
To da się połączyć, ale trzeba zwracać uwagę na obie te rzeczy i nie
@Anesa: Takie rzeczy się nie dzieją. Nie mów, że mu jeszcze kieszonkowe płaciłaś? Niektórzy to się potrafią ustawić. Tak to sobie wyobrażam: Ej Anesa daj 50 PLN bo idę na piwko z kolegami. Ej Anesa jadę na wycieczkę z kolegami daj z 500 żebym się dobrze bawił xD
@ImperiumCienia: Klei, klei. Był miły i empatyczny, bo chciał poderwać, a potem wyszła prawdziwa natura psychola/narcyza. Na to jest nawet termin "ciemni empaci". Połączenie czarnej triady z wysokim poziomem empatii.
Mam nadzieję, że uda Ci się pozbierać :<
Swoją drogą, tak z obserwacji po swoich koleżankach
Niektóre dziewczyny są bardzo manipulowane i to tak mocno, że aż z boku widać kiedy ich partner ma osobowość psychopatyczną xD
Ale takie osoby w związku mają swoją partnerkę w małym paluszku, więc dopiero gdy tamta, toksyczna osoba sama odejdzie, zauważają jak bardzo przez cały związek były podatne na jej manipulacje