Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 549
Mój były postanowił zakończyć związek, żeby pojechać z kolegami na trzecie wakacje w ciągu kwartału. Do wszystkich 3 się dołożyłam i na żadne nie zostałam zaproszona, w sprawie jednych oklamal mnie ze nie może wziąć osoby spoza studiów, po czym wziął że sobą kolegę spoza studiów()
#logikaniebieskichpaskow
  • 227
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anesa: To może przedstaw to jakoś dokładniej? Bo to wygląda jak wysryw, który ma przedstawić ciebie jako osobę pokrzywdzoną.

Na c--j mu się do wakacji trzy razy dokładałaś? Masz jakieś niedobry witamin? Problemy z myśleniem? Małpa się nie nauczy dopóki trzy razy jej ktoś żelazkiem łapy nie przypału? Czy o c--j ty chodzi?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Anesa: po co dokladalas mu się do wakacji? To nie jest pierwsza potrzeba, rozumiem do hobby, albo do jakiś obowiązkowych opłat, ale do wakacji? XD
  • Odpowiedz
@Anesa: > Mój były postanowił zakończyć związek, żeby pojechać z kolegami na trzecie wakacje w ciągu kwartału. Do wszystkich 3 się dołożyłam i na żadne nie zostałam zaproszona, w sprawie jednych oklamal mnie ze nie może wziąć osoby spoza studiów, po czym wziął że sobą kolegę spoza studiów()

#logikaniebieskichpaskow

@Anesa: > @dizzy126: jakbym napisała odwortna sytuację to
ButyNaAsfalcie - @Anesa: > Mój były postanowił zakończyć związek, żeby pojechać z kol...

źródło: comment_1661324542bXNDPZ4OakJPYkb7tl0Bb8.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
@Anesa: po co takie rzeczy piszesz na wykopie. Facet cie naciagnal finansowo? Oczywiscie, ze to twoja wina. Faceci chodza na randki ze slonix czy jak jej tam - spalic ja na stosie, za to, ze naciaga na randki facetow, ktorzy sami chca za to placic xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Anesa: Nawet jeśli bait, to jest mnóstwo kobiet o samoocenie na poziomie dna. Zwykle właśnie one przyciągają takich toksyków i narcyzów, bo traktują normalne zachowania w związku (dbanie o siebie, czułość, bezpieczeństwo) jako coś, na co muszą zasłużyć, a takim panom i władcom to pasuje.

Bardzo niebezpieczne sytuacje i związki.
  • Odpowiedz
  • 2
@Anesa jak można się komuś do wakacji dokładać nie biorąc w nich udziału xddd zakładając że nie jesteś jego matką oczywiście
  • Odpowiedz