Wpis z mikrobloga

@BonusMPK Ostatnio mam mega mało siły, nie mam na nic ochoty, do wszystkiego się zmuszam, dodatkowo zauwazylem brak ochoty na sex i problemy z erekcją, rano brak namiotu itp ()
@POKEMON1: Też ostatnio bez sił do życia, wykupiłem sobie badania w diagnostyce jakieś turbo rozszerzone za prawie 300zł. Okazało się, że praktycznie wszystko po środku widełek, robiłem też teścia i wyszło mi 430 czyli ciut niżej niż Twój - też liczyłem, że moje problemy ze zmęczeniem i ogólną niechęcią biorą się z niskiego testosteronu ale #!$%@? mi w dupę. Nie wiem co dalej. Badania na witaminy są zajebiście drogie.
@Wilczur3k: Ja już tracę pomysły, ten teść mnie zaskoczył, ostatnio zero ochoty na sex, kuśka sama z siebie ledwo dyga, nie wiem co jest pięć, chyba po prostu się rozlatuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@POKEMON1: Mi przychodzi na myśl jeszcze tylko - stres przez co zła regeneracja, zła jakość snu, może za mało wody, braki jakiś witamin, może zła dieta - za mało kalorii.

Sprawdzałeś tarczycę?
TSH, ft3, ft4 robiłem teraz ale nie ma ich jeszcze na stronie. Kalorii może być trochę mało ale jem tak od mniej więcej pół roku, stres jest, pije dużo wiec odpada