Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Chcialbym polecic tego allegrowicza wszystkim a zwlaszcza wiekszym grupom wybierajacym sie do Tajlandii. Dobra alternatywa dla zorganizowanej przez biuro wycieczki ale jednoczesnie dla urlopowiczow nie czujacych sie na silach na podroze we wlanym zakresie.

Czlonek rodziny mojej dziewczyny. Mialem okazje jezdzic z nim kilka razy i gwarantuje ze kiero pierwsza klasa, ponadto spokojny opanowany i bardzo przyjazny.

Wszystko mozliwe do dogadania na terenie calej Tajlandii. Jesli ktos jest zainteresowany moze podeslac plan wycieczki i ja mu sie zapytam o koszt albo poprostu dam namiary.

Autko sprawne, widac dopieszczone, bardzo wygodne, miesci jesli dobrze pamiętam do 15 pasażerów

#tajlandia #podroze
gruby007 - Chcialbym polecic tego allegrowicza wszystkim a zwlaszcza wiekszym grupom ...

źródło: comment_1661249746LWMAzQjoGzBdngOc1l71pE.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@krejdd: Nakhon ale jest elastyczny, oczywiscie nie sadze aby opłacało sie go wynajac na odbior z lotniska dla 1 osoby i przewoz do hotelu ale dla większej grupy juz bardziej

to jego tajksi FB, niebawem bedsie ang bo obiecalem mu w tym pomoc ale slonce za mocno grzeje i jestem zbyt leniwy na ta chwile
  • Odpowiedz