Aktywne Wpisy

qaluhilak +65
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja

Cancermoon +10
Prawda to taka jest ze albo sie urodzisz z jakims talentem i ktos ci go pokaze i to wykorzystasz albo cale zycie kolchoz

Nagle nasz pracodawca stwierdzil, ze musimy wrocic do biura, bo wlasciwie nie wiadomo po co... Przez 2 lata pracowalismy zdalnie i wszystko dobrze działało.
Teraz ja w pracy: w dresach, bez makijażu, bez stanika. Kiedys to bym się wstydziła wyjsc tak z domu, a teraz #!$%@? - po 1. Musze oszczedzac czas rano bo i tak marnuję na dojazd, więc to mniej spanka. Po 2. Musi mi byc wygodnie. Kurua nie wiem jak ja kiedys nosilam stanik z fizbinami. Niedawno zalozylam na próbę i się prawie porzygalam tak bylo niewygodnie. A teraz pelen luz (tylko taki top nosze pod bluzke i tyle). Tak samo zwykle spodnie - no to jest 100% niewygoda, nawet przed pandemia sie o to #!$%@? bo większość spodni jest po prostu niewygodna. Teraz noszę dresy (takie bardziej eleganckie, a nie powyciągane). Czasem jak są upaly, to sukienkę lub krótkie spodenki. Pracodawca niech się cieszy że się chociaż uczeszę do biura xD
#rozowepaski #pracbaza #covid #pandemia
@paczelok: ale ja wiem, ze oklapną, ale przecież oklapną niezależnie czy nosze stanik czy nie... Myślisz ze te wszystkie babcie z cyckami do pasa
Na dodatek podajesz przykład emerytek z kraju gdzie nie dbają kobiety o siebie
@Kanarynka: I ja to ogólnie popieram ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@Trzezwiak: taa, a w innym temacie: buuuu dziewczyny oszukują, pierwsza randka na basenie
https://mybra.pl/A-moze-by-tak-nie-nosic-stanika-cabout-pol-554.html
https://yourkaya.pl/you-know/a/chodzenie-bez-stanika-wady-zalety
Komentarz usunięty przez autora
Ale jakby facet na poczatku sie malowal, a potem przestal, nie przeszkadzałoby mi to
@Trzezwiak: Ale co ty człowieku w ogóle piszesz, przecież to nie ma sensu. Czy opka napisała, że się nie myje, śmierdzi i przeszła na bezrobocie? Nie, napisała, że się przestała malować i odstawiać w kiecki,