Aktywne Wpisy

WielkiNos +172
Zostaje 300 zł z wypłaty, ale sztuczne rzęsy i sztuczne paznokcie muszą być. Jakim cudem kobiety uczyniły takie zbędne pierdoły pierwszą potrzebą zaraz obok prądu i jedzenia.
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
źródło: temp_file86341107327085055
Pobierz
Sultan_Kosmitow +259
Zanim zaczął go gonić musieli iść do Ropuchy po zestaw budowlańca, a młody powinien mieć 40 lat doświadczenia w zawodzie xD #budowlaniec15k
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nagle nasz pracodawca stwierdzil, ze musimy wrocic do biura, bo wlasciwie nie wiadomo po co... Przez 2 lata pracowalismy zdalnie i wszystko dobrze działało.
Teraz ja w pracy: w dresach, bez makijażu, bez stanika. Kiedys to bym się wstydziła wyjsc tak z domu, a teraz w------e - po 1. Musze oszczedzac czas rano bo i tak marnuję na dojazd, więc to mniej spanka. Po 2. Musi mi byc wygodnie. Kurua nie wiem jak ja kiedys nosilam stanik z fizbinami. Niedawno zalozylam na próbę i się prawie porzygalam tak bylo niewygodnie. A teraz pelen luz (tylko taki top nosze pod bluzke i tyle). Tak samo zwykle spodnie - no to jest 100% niewygoda, nawet przed pandemia sie o to w--------m bo większość spodni jest po prostu niewygodna. Teraz noszę dresy (takie bardziej eleganckie, a nie powyciągane). Czasem jak są upaly, to sukienkę lub krótkie spodenki. Pracodawca niech się cieszy że się chociaż uczeszę do biura xD
#rozowepaski #pracbaza #covid #pandemia
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Beka jak simpy zapewniają random szare myszki, ze sa piekne w wyciągniętym dresie i tłustych włosach.
@Trzezwiak: To znaczy że robisz makijaż czy nie masz zmarszczek i innych defektów?
Dobrze ze chociaż jakąś szpachlę na mordę nakładacie, bo 100% natural jesteście niesamowicie ohydne
@PochodnaFunkcji: Faceci nie muszą, tylko baby ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niezła odklejka tutaj wleciała u @Skowyrny_Johnny i @Trzezwiak, bo zrównują luźniejszy styl z zaniedbaniem. W uj kobiet nosi do pracy leginsy/dresy, tylko bardziej eleganckie, więc tego nie widać, a oni jak o tym myślą to pewnie widzą jakieś rozciągnięte po trzecim