@wfyokyga: świetne zdjęcie i świetny klimat. Mieszkał bym. Przy okazji wydaje mi się że zdjęcie jest przerobione. A dokładniej dalszy plan i że niby nic nie ma. Wygląda na rzekę na prawie takim samym poziomie co bloki a bloków się tak blisko nie buduje.
mam znajomych, wystarczy posłuchać tych historii, lub na fb polecam ci rosja:horror from real mordor
@ZenonArciszewski3127: no widzisz a ja po Rosji przejechałem na kołach już około 30 tys km. I byłem w większości ich federacji. I nie widziałem aby ktoś stawiał bloki bez żadnego zabezpieczenia na poziomie rzeki.
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
źródło: comment_16612153288Y6bFl9ZDk2Y2HrfPEJ5i2.jpg
PobierzPotwierdzam. Coś .... jest nie tak.
źródło: comment_16612342007J9sYQMEPvCB8BH9ItiFqy.jpg
PobierzPrzy okazji wydaje mi się że zdjęcie jest przerobione.
A dokładniej dalszy plan i że niby nic nie ma. Wygląda na rzekę na prawie takim samym poziomie co bloki a bloków się tak blisko nie buduje.
@ZenonArciszewski3127: no i co z tego morgdko?
@ZenonArciszewski3127: a skąd wiesz? Mieszkałeś tam? Bywałeś w Rosji?
@ZenonArciszewski3127: no widzisz a ja po Rosji przejechałem na kołach już około 30 tys km. I byłem w większości ich federacji. I nie widziałem aby ktoś stawiał bloki bez żadnego zabezpieczenia na poziomie rzeki.