Aktywne Wpisy
stefan_pmp +819
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
TheSznikers +91
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
( ಠ_ಠ)
Argumentuję, że jestem tu sam, mam jedno p--o, nie zachowuję się głośno, nikogo tu nie ma, nikomu nie przeszkadzam, idę na spacer i w ogóle to o c--j chodzi.
- Ostatecznie 50 zł za usiłowanie spożycia ALKOHOLU, przyjmuje pan?
Ja p------e. I jak w tym kraju ma być normalnie?
#przemyslenia #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@BonerBogdan: Przecież nie chodzi ani o las, ani o 50 zł, tylko o normalność. Rozumiem przeganiać n--------h patusów z ławki pod blokiem. Ale coś takiego?
Który ma staelity komputery itd itp.
I p--o musisz wozić w bagażniku.
A w ręku możesz nieś tylko zamknięte.
No i w niedzielę od 11 można kupić.
A i pani sprzedająca musi mieć
@BonerBogdan: Chciałbym...
Który to? Nie mów że US
@Sl_w_k_1: Nie twierdzę, że wszędzie jest ok, a tylko tam gdzie mieszkam do d--y. Chodzi mi tylko o to, że słabo jest w Polsce pod tym względem. W cywilizowanym kraju spokojny koleś idący z piwem w ręku nie jest traktowany jako ktoś kto łamie prawo (UK).
@cooles:
Od dawna nie ma mandatów za usiłowanie spożycia alkoholu. Jesteś pewien, że przyjechałeś do Polski? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą w jakim to cywilizowanym kraju można pić p--o w miejscu publicznym?
W UK, Holandii i w Niemczech nigdy nie spotkałem się z czymś takim.
@BonerBogdan: Wychodzę częściej niż bym chciał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DeutscheGesetze: Jeśli chodzi o podejście do obywatela są jak najbardziej w porządku.
No dobra, ale za co dokładnie dostałeś ten mandat?
W Holandii akurat reguluje to prawo lokalne, poza barami albo nie można pić w ogóle albo tylko w określonych miejscach, w Rotterdamie(644 tys. ludności) chyba tylko nad Kralingen w jednym miejscu. Moi znajomi dostali mandat za p--o w parku w Hadze.
A i wiesz co? Piłem ostatnio p--o na publicznej plaży w Polsce, gdzie pić nie można. Policja koło mnie
@Errad: No jak za co? "Picie piwa w miejscu publicznym."
To nie za usiłowanie? Za picie jest 100+, a przynajmniej tyle było z 10 lat temu bo od tego czasu nie dostałem mandatu za a-----l.
Ja z kolei mieszkałem w Holandii w dwóch miejscach i w życiu nie widziałem żeby ktoś spacerował z piwem albo pił na świeżym powietrzu. Tzn raz, pod mostem- imigranci.
No i coś mi świta, że na imigranckiej ulicy mogłem kogoś widzieć, ale pewności nie
@Errad: Tak, mandat dali za usiłowanie,