Aktywne Wpisy
Zelu06 +205
Milo900 +18
Hej mam pytanie. xDDDDD czy ten podatek na koncu paragonu trzeba gdzies zaplacic (osobny przelew po zakupach). Ostatnio ktos mnie oswiecil ze kazdy paragon ma od jakiegos czasu podatki. I ze generalnie to my je placimy.
#podatki #inflacja #pieniadze #niewiemjaktootagowac #pracbaza
#podatki #inflacja #pieniadze #niewiemjaktootagowac #pracbaza
Jeszcze 3-4 lata temu( Nie mówię nawet o tym co było z 7-8 lat temu xD) wyrwanie kobiety było o wiele prostsze, wystarczyło otworzyć głupiego Tindera/Badoo i pary wskakiwały. Kiedyś nie miałem absolutnie żadnego problemu z kobietami bo kobiety miały zdecydowanie mniejszą samoocenę. Dziś muzycy/filmy/świat wmawia każdej że jest ultra wyjątkowa może mieć każdego także nawet te brzydsze celują w wyższą półkę a średnia dla nich nie istnieje. Dzisiaj przeciętna laska coraz częściej ma rozwalony mózg przez media społecznościowe więc nawet jeśli wchodzisz w ten "mityczny związek" to aktualnie w większości przypadków to usługiwanie księżniczce bo zaraz może mieć następnych na twoje miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°).
I co ważne zapamiętaj jedno... Kobiety dziś mają często tak rozwalony mózg że nie potrafią uczestniczyć wiernie w jednej relacji bo są nauczone tej ciągłej dawki atencji z każdej strony.
Dzisiaj to ty masz się ciągle starać, masz na wszystko zezwalać, dziewczyna jest prawie ciągle n------a? Jesteś toksyczny jeśli jej ci to przeszkadza, ma dziwne kontakty z facetami? Znów jesteś toksyczny. Ja z tego wyścigu się wypisałem i to chyba najlepsze co można zrobić. Po co mam uczestniczyć w czymś gdzie jestem skazany na porażkę? Zresztą.... Ilu znacie naprawdę fajnych ogarniętych facetów którzy ciągle są singlami? No właśnie to wma powinno coś wytłumaczyć
#blackpill #redpill #przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Wydaje mi się, że mężczyźni wiedzą, że życie pokazywane w internecie czy serialach to jedno a prawdziwie życie to drugie.
Dobrze napisał przecież. Na pewno głównym czynnikiem zmiany relacji społecznych w ostatnich latach były media społecznościowe (nie tylko zresztą w kwestii relacji damsko-męskich). Bardziej ta teoria mnie przekonuje niż pigułkowe pieprzenie.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzienia.
Druga sprawa to mieszasz przyczynę ze skutkiem. Blackpill cały
@comamtuwpisac: blackpill jest obiektywnym faktem a okoliczności ekonomiczno-technologiczno-społeczne tylko go uwypuklają. Blackpill mówi o tym że każda kobieta wybierze wysokiego i przystojnego gościa jeżeli będzie miała wybór, negowanie tego to jakaś szuria na poziomie płaskoziemców
@comamtuwpisac: Sporo. Generalnie zauważyłem im bardziej ogarnięty życiowo facet, tym ma większą świadomość tego, co się na dzisiejszym rynku matrymonialnym o--------a. A Ci bogatsi to już w ogóle pogodzili się, że partnerki na stałe nie znajdą.