@KiedysBilemRekordyWDeluxeSkiJump: na reddicie Romy było o tym, że się rozwiedli jakiś miesiąc temu. Ale wtedy większość komentarzy była, że to ich prywatna sprawa także podejrzewam, że szczegóły dopiero teraz wyszły na jaw.
możesz być przystojnym jak model Włochem, który ma miliony na koncie, był mistrzem w swoim fachu, trzyma się lepiej niż niejeden 25-30 latek, ma miliony fanów na całym świecie, a w samym Rzymie jest traktowany niczym bóg - i tak laska, w poszukiwaniu "emocji" puści Cię z jakimś bieda trenerem xD logika godna #wl0szka
@JonasKahnwald: Byłem tam 5 lat, w szoku byłem jak tam wszyscy mają kochanki, w zasadzie można powiedzieć że to standard we włoskich rodzinach. Oczywiście żadnej Polce też nie przepuszczą, pomoc domowa czy dziewczyna do opieki nad dziećmi, nikomu nie przepuszczą.
@c43amg: w Polsce nie zdziałasz tego co zdziałasz tam, jak byłem w Rimini na wakacjach kiedyś to normalnie można było podejść na ulicy do Włoszki, powiedzieć coś miłego i od razu nawiązywała kontakt. A jak się jej spodobałeś to można było od razu przejść do flirtu :) U nas podejdź do kogoś na ulicy to będziesz dziwny i dostaniesz wzrok pogardy lub minę w stylu "odejdź".
źródło: comment_1661091211DtfRSqb6CFCVbOkwE2Yktp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@RafalLygrys: ryje mi to łeb, tak konkretnie
Komentarz usunięty przez moderatora