Aktywne Wpisy
robercik123007 +1005
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
Lujaszek +31
39st gorączki chop jedzie na 12h do roboty :(
#swietujzwykopem
#swietujzwykopem
Rozwinięcie opcji:
1. nie zgadzam się
2. tak, ale nie bezpośrednio (np tylko przez ulotki dostępne w mopsie, urzędzie czy szpitalu)
3. tak, bezpośrednio (urzędnik kontaktuje się z taką osobą)
4. tak, ale tylko przez incentywy (np w zamian gwarantujemu panu/i istniejącemu dziecku jakieś zajęcia (np językowe) na rok)
5. tak, przymusowo (pod groźba utraty wszystkich datków; czy przez inne 'lekkie' kary np finansowe; nie mówię o więzieniu czy zmuszaniu fizycznym)
#ankieta #wykop #wypok #sondaz #spoleczenstwo #demografia #politykaspoleczna #mops #socjologia #ciekawostki
Rodzicom nie potrafiącym utrzymać swoich dzieci powinno się oferować sterylizację?
Po drugie, żeby za 10 lat dostały też tą pracę to muszą się uczyć.
@Jaslanin: pieniądze są za nowego obywatela-niewolnika. Dzieci się nie nadają do pracy w korporacjach, dlatego najpierw trzeba je wysłać na studia. W fabrykach mogą sobie pracować niepiśmienni imigranci.