Wpis z mikrobloga

Hej mirki!
Dzisiaj ukazał się mój kolejny film na YT. Tym razem przygotowałem dla Was przepis na ragu. Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo i tak mało kto czyta takie wpisy, więc przejdę od razu do rzeczy. Jestem tak dosyć zadowolony z filmu (takie 6/10), więc postanowiłem troszkę go wypromować i kolejny raz zrobić #rozdajo. Każdy, kto zaplusuje ten wpis, będzie brał udział w losowaniu kuponu o wartości 100zł na pyszne.pl. Będzie mi oczywiście bardzo miło, jeśli zostawicie jakiś ślad po sobie w postaci komentarza, ale nie jest to warunek aby brać udział w losowaniu.

Po prostu chciałbym się dowiedzieć co myślicie o filmie, a każda opinia - nawet ta krytyczna - jest dla mnie bardzo ważna.

Dodaję tak #pierdzepokotach, bo... no cóż. Polecam włączyć film chociaż na pierwsze 45 sekund aby się przekonać (wiem, że to marny clickbait, ale to chyba najlepsze 45 sekund tego filmu :))

Jeśli film Wam się spodoba, to zachęcam aby wykopać znalezisko, które jest pod tym linkiem:

https://www.wykop.pl/link/6784685/ragu-bolognese-z-zebrem-wolowym/

Bezpośredni link do filmu na YT:

https://www.youtube.com/watch?v=7pw0pspmNZI&t=57s

#rozdajo #foodporn #jedzzwykopem #gotujzwykopem #stekbzdur #pierdzepokotach #gotowanie
Pobierz
źródło: comment_1661011060s2yKEkJBaJN0QTd5NOrhoS.jpg
  • 60
@StekBzdur jako osoba, która jest kuchennym nieudacznikiem, to ci powiem, że tu kupa rzeczy jest dla mnie niejasna i niedokładna, za mało tu dokładnych jednostek miar i czasu xd

No ale jednak chyba kierujesz to raczej do średnio zaawansowanych
@clas: Rozumiem o czym piszesz. Merytorycznie trochę jednak film leży. Sam to widzę i widziałem nawet przed wypuszczeniem. Co do brudnych talerzy i garnków, to nawet nie chce mi się podejmować dyskusji, bo moja druga połówka mówiła mi o tym jak tylko zobaczyła nagraną surówkę. Wiem, że takie szczegóły mają znaczenie, ale po prostu tym razem to nie zagrało. Będę na pewno zwracał większą uwagę na takie detale w przyszłości.

Jednak
@StekBzdur bardzo mi się spodobał film ze stekiem z Biedronki, to jest dokładnie taki film, jakiego grupą docelową jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tylko nie wiem ile masła i czy w lodówce to czymś go przykrywać?
@smierdakow: Będzie więcej filmów o stekach, bo taki był pierwotny zamysł kanału. Pokazać dokładnie o co chodzi ze stekami, jak wybrać, na co zwracać uwagę, czym się różnią, jak przyrządzić i co można, a czego nie wolno robić. Te filmy które teraz wychodzą są tak jakby treningiem, aby te o stekach już były zrobione naprawdę na tip top. Dlatego wrzucam na YT i czekam na feedback nawet jeśli sam wiem, że