Wpis z mikrobloga

@ssteku: nie na parę lat, tylko robisz rozdajo jak na prawdziwego mirka przystało i w przyszłym roku balkon obrodzi jeszcze bardziej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ssteku: z Cherry polecam zrobić antipasti ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam przerobiłem w taki sposób ostatnio pewną ilość papryk. Tylko jakbyś się za to zabrał, to serek do tych papryk musi być MOCNO słony, naprawdę mocno przesolony wręcz
  • Odpowiedz
@Given: jak nazbieram ich wystarczająco to może zrobię w następnej turze, dzięki za pomysł! Na razie przegryza się 5 marynowanych słoiczków z pierwszego zbioru.
  • Odpowiedz
@BQP: dużo z nich pójdzie do kiszenia a potem zrobię z tego jakiś sos. Dwa lata temu w ten sposób wyszedł mi genialny super pikantny ajwaro keczup. Ale nie planuje większej produkcji ani sprzedaży. Jak wyjdzie za dużo to pewnie rozejdzie się po rodzinie i znajomych.
  • Odpowiedz