Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak powinienem zachowywać się przy dziewczynie, w której byłem zakochany, ale potraktowała mnie jak gówno (najpierw udawane zainteresowanie, mydlenie oczu, korzystanie z mojej pomocy, rozmowy itp, następnie kiedy spróbowałem przekuć to w coś poważniejszego coraz częstsze kłamstwa, olewanie wiadomości, a w międzyczasie dużo obgadywania za plecami i bujania z innymi typami, czego dowiedziałem się notabene po czasie od jej znajomych przypadkowo spotkanych xD)? Niestety właśnie dowiedziałem się, że będzie ona na weekendowym wyjeździe z naszymi wspólnymi znajomymi, z którego nie mam zamiaru rezygnować.
Ogólnie chyba całkowicie udało mi się z niej wyleczyć, ale nie mam zamiaru udawać, że wszystko jest w porządku i nic się nigdy nie stało. Po prostu obiecałem sobie, że nie ma najmniejszego wstępu do mojego życia. Jednocześnie nie chcę być na siłę opryskliwy, sztucznie jej ignorować i zrobić złego wrażenia na reszcie towarzystwa. Jak z klasą pokazać jej co o niej myślę i bez problemu dobrze się bawić?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62ffa7b7e019e56123c06814
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 52
Jeśli musisz o takie coś pytać to już jesteś na przegranej pozycji.
Jeśli pytasz o poradę wykopków to podwójnie przegrałeś. XD
Te wszystkie porady żeby ja olewać, udawać ze się jej nie zna są z dupy.
Może z trzech napisało żeby zachowywać się normalnie. Pokazać ze nic do niej nie masz i twoje życie jest zajebiste. Do tego nie być nią zainteresowanym na stopie damsko męskiej. Powinna być dla ciebie neutralna. Nawet
knur:

najpierw udawane zainteresowanie, mydlenie oczu, korzystanie z mojej pomocy, rozmowy itp, następnie kiedy spróbowałem przekuć to w coś poważniejszego

Przyznaj się udawałeś jej "przyjaciela" żeby się jej do majtek dobrać, co nie? "Korzystanie z mojej pomocy". Kobieta jak to kobieta, wyczuła, że może Cię wykorzystywać to też tak zrobiła, bo to jest coś co wszystkie kobiety robią, na tym jest świat zbudowany. Problem jest taki, że myślałeś, że się w