Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +638
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
timeofthe +28
#famemma fakty są takie że z pewnością wykopki pisały gorsze rzeczy na 6 obcy czy asku niż połowa oskarżonych na Pandora gate xd obrońcy moralności oglądający patologię. Dziwne że taki wardega nie jest ciśnięty za boobs mana
Dodatkowo wiek który okazuje się, że wg wykopków to bariera, ściana, i teraz będzie już tylko gorzej.
Niby prawie 31lvl, zawód okrzyknięty jako dobry, zarobki uznawane przez niektórych jako nawet ok, wzrost wg niektórych mieszczący się w ogólnie przyjętych normach - to wszystko po to żeby mieć zero par na #tinder a także żeby przerywało znajomość po dwóch dniach pisania z tymi które jakimś cudem sparuje ze mną, bez jakiegokolwiek powodu.
Moje życie to totalne nieporozumienie
#przegryw #depresja #suicidefuel #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem
One jakiś powód mają, tylko go nie znasz
@10129: szukają ULTIMATE CHADa 10/10 a nie takiego nikogo jak ja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bo przecież gdybym dobrze wyglądał to by tych postów nie było
Swoją poznałem w wieku 40 lat.
Wcześniej byłem przeciwnikiem związków.
Od 5 lat jesteśmy małżeństwem.
Więc zamiast pieprzyć farmazony, trzeba wyjść do ludzi i nie szukać kobiety na dyskotekach czy zrytych portalach randkowych.
Mógłbyś ten swój problem rozwiązać w ciągu 3 miesięcy i mógłbym ci podać prosty sposób jak, ale dla waszych ograniczonych wyobrażeń o związku to nie do przeskoczenia
ale nawet one kasują parę na tinderze po pierwszej wiadomości ode mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
i tyle... cała filozofia szukania partnerki xD
Ale jak siądziesz i się rozkraczysz narzekając na zły los, to powodzenia.
Kobiety trzeba słuchać. Mogą pieprzyć farmazony ale je słuchaj. Szukaj takich 26+ bo te już mają inne myślenie.
Kobiety nie patrzą na ryja tylko na to, co facet ma w sobie. Chyba, że twój target to 18-latki.
Więc skończ zrzędzić i weź się za coś. Bieganie, pływanie, taniec. Cokolwiek.
@Arteqq: Jak masz 165 cm wzrostu to możesz se szukać.
Marudzenie i płakanie, miast wziąść się w garść.
Gdyby Prince, DeVito czy Piaseczny myśleli w ten sposób, to nic by nie osiągnęli.
@Arteqq: A jak ktoś zakłada, że nie dostanie kosza, a i tak dostaje to co wtedy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arteqq: To ty dzwonisz.
Grunt, to się nie poddawać.
Wiem, łatwo się mówi.
Ale ja modelem też nie jestem.
Nie brałem pod uwagę związku.
Samo wyszło.
Dziś myślę, że gdybym szukał na chama, to dalej byłbym sam.
Musi to samo przyjść. Tylko siedząc w domu przed kompem nie pomagamy.
Wiem, dzisiejsza młodzież nie rozmawia ze sobą.
Teraz pisze się sms i wykorzystuje media typu TikTok do poznawania świata i
@Arteqq: Skąd wiesz, czy osoba z którą rozmawiasz na wykopie tylko siedzi przed kompem?
@Arteqq: To było wiadomo od początku.