Wpis z mikrobloga

Jestem obrzydliwy dla kobiet, jestem dla nich niewidzialny, wszystko co robię nie ma żadnego sensu

Dodatkowo wiek który okazuje się, że wg wykopków to bariera, ściana, i teraz będzie już tylko gorzej.

Niby prawie 31lvl, zawód okrzyknięty jako dobry, zarobki uznawane przez niektórych jako nawet ok, wzrost wg niektórych mieszczący się w ogólnie przyjętych normach - to wszystko po to żeby mieć zero par na #tinder a także żeby przerywało znajomość po dwóch dniach pisania z tymi które jakimś cudem sparuje ze mną, bez jakiegokolwiek powodu.

Moje życie to totalne nieporozumienie

#przegryw #depresja #suicidefuel #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem
  • 22
@smutny_login: no po 30 to bariera, ściana do poznawania kobiet w prawdziwym życiu, no bo gdzie, pozostaje Tinder albo inne badziewie, też nienawidzę kiedy po dniu dobrego fajnego pisania para znika bez śladu i powodu, ludzie traktują relacje przez internet bardzo lekko, jednym kliknięciem może wyrzucić cię ze swojego życia, dlatego wolę zwierzęta, są milsze od ludzi
@Arteqq: wyjść do ludzi - standardowa gadka, to może zamiast rzucać oczywistymi ogólnikami dasz przykład gdzie wychodząc do ludzi po 30 można kogoś poznać? bo rzucić frazesem to jest bardzo łatwo
@Arteqq: 5 lat temu i w Twoim przedziale wiekowym sprawy najpewniej maja sie inaczej. Jak nie na portalach randkowych, to gdzie ma chlop poznac kogos? W biedronce? Ludzie nie chca byc zaczepiani przez obcych generalnie. Tym bardziej, jesli chlop jest brzydki, to jeszcze sie problemow doczeka za takie zaczepianie/zagadywanie.
@smutny_login następny co ma problem bo półka go nie chce

Mógłbyś ten swój problem rozwiązać w ciągu 3 miesięcy i mógłbym ci podać prosty sposób jak, ale dla waszych ograniczonych wyobrażeń o związku to nie do przeskoczenia
@stasiu84: poszedłem z głupa na imprezę sylwestrową i tam zaskoczyło.
Ale jak siądziesz i się rozkraczysz narzekając na zły los, to powodzenia.

Kobiety trzeba słuchać. Mogą pieprzyć farmazony ale je słuchaj. Szukaj takich 26+ bo te już mają inne myślenie.
Kobiety nie patrzą na ryja tylko na to, co facet ma w sobie. Chyba, że twój target to 18-latki.

Więc skończ zrzędzić i weź się za coś. Bieganie, pływanie, taniec. Cokolwiek.
Kobiety trzeba słuchać. Mogą pieprzyć farmazony ale je słuchaj. Szukaj takich 26+ bo te już mają inne myślenie.

@Arteqq: Jak masz 165 cm wzrostu to możesz se szukać.
@Pharos: Jak się z góry zakłada, że dostanie się kosza to tak potem jest.
Marudzenie i płakanie, miast wziąść się w garść.

Gdyby Prince, DeVito czy Piaseczny myśleli w ten sposób, to nic by nie osiągnęli.
Jak się z góry zakłada, że dostanie się kosza to tak potem jest.

@Arteqq: A jak ktoś zakłada, że nie dostanie kosza, a i tak dostaje to co wtedy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Marudzenie i płakanie, miast wziąść się w garść.

@Arteqq: To ty dzwonisz.
@Pharos: Tego kwiatu jest pół światu.
Grunt, to się nie poddawać.

Wiem, łatwo się mówi.
Ale ja modelem też nie jestem.
Nie brałem pod uwagę związku.
Samo wyszło.
Dziś myślę, że gdybym szukał na chama, to dalej byłbym sam.
Musi to samo przyjść. Tylko siedząc w domu przed kompem nie pomagamy.

Wiem, dzisiejsza młodzież nie rozmawia ze sobą.
Teraz pisze się sms i wykorzystuje media typu TikTok do poznawania świata i