Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ninetyeight +484
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
#perlapulnocy
@Stulejman_Wspanialy: proszę, nie idź ta drogą. To jest bardzo źle myślenie. W ten sposób można usprawiedliwić wszystkich za wszystko i akceptować największe idiotyzmy.
@Miczogen: słowo-klucz: KLIMATYZACJA. I nagle przestajesz narzekać.
I będą biegać z przedłużaczem?
(-‸ლ)
No chyba, że masz na myśli urządzenia akumulatorowe. W sumie to by im pasowało. WIęcej czasu by siedzieli czekając na naładowanie akumulatora niż by pracowali. ¯\_(ツ)_/¯
Nikogo nie usprawiedliwiam, po prostu staram się kierować moje wnioski do odpowiednich osób. W tym przypadku ścieżka powinna być taka: mieszkańcy -> wspólnota/spółdzielnia -> firma wykonująca zlecenie.
Wyżywanie się na człowieku z kosiarką nic nie da.
Jak reklamujesz zepsute buty z sieciówki to idziesz nawrzucać szeregowemu sprzedawcy w
@JMorrison: zawsze wolałem mieć wyższą trawę pod blokiem, tak na 10-15cm, ale oni muszą kosić co kilka dni bo by się zesrali
Komentarz usunięty przez autora
Akumulatory tanie nie są i tracą pojemność.
@Tigermass: to niech zrobią za tydzień. Trawa nie Zając ¯\(ツ)_/¯
@Stulejman_Wspanialy: też tak myślałem. A potem zadzwoniłem, umówiłem się, załatwiałem dziwne podpisy i zgody - i mam.
Tylko przy wynajmie może być ciężko.
A co do pozostałej części... Nie zgadzam się i kropka. Wykonawca ma lwia część winy na sobie. Często nawet więcej, niż pracodawca.
@Ramboobambo: tak, obciaz ich jeszcze 5 bateriami w terenie. XD
@mr03: I kupić klimę żeby żyć jak człowiek :)