Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Te małe - pracodomowa zrzutka + trening, który się nie odbył bo lało, więc pojechaliśmy na pizzę.
W niedzielę pojechaliśmy zobaczyć Przekręt na wypasie. Patrząc na te owce, człowiek zastanawia się: czy to się k---a dzieje?
170 - ustawka #wykoprower, już wspominana przez innych uczestników - polecam mocno tę ekipę! Zabraliśmy się z @Polinik, który wykręcił swoją życiówkę ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@ikov @AbaddonLincoln @AlteredState @cult_of_luna zapraszam do Gdańska i okolic, pokażemy Wam takie podjazdy, że Kozielec wyda się lekkim wzniesieniem!( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Wyrewolwerowanyrewolwer jak będą goście, pojedziemy na Nowy Dwór Wejherowski XD
Ogólnie, Strava mi mówi, że zrobiłam już w tym roku prawie 5.550 km <3 (+200 względem równika :<)
Jeszcze tylko 4.500 km i cel na ten rok będzie osiągnięty :3
#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto #rower #ruszgdansk
Skrypt | Statystyki
Komentarz usunięty przez autora
A tak w ogóle to
Wystarczył mi tydzień srogiego ładowania i posypały się PRy i naparzanie interwałów jak pan bóg przykazał. Wczoraj nawet Piotr mi mówił żebym się na końcu już uspokoił xd
Komentarz usunięty przez autora
Podjazdy za dwa tydnie będą, zacznę od rozgrzewki 300m przewyższenia na jednym ( ͡º ͜ʖ͡º) takich ni mocie
@Zkropkao_Na: co to znaczy?
masz linka :D - są odnośniki do wcześniejszych