Aktywne Wpisy

serio_serio +9
jest jedna rzecz dla której warto żyć
bynajmniej nie hip-hop
bynajmniej nie hip-hop
bogdan-wenta +2
#szukaniepracy
Bezrobotny od 3 lat magister inżynier 29 lat. Skończyłem automatykę i technologie satelitarne, specjalność systemy laserowe, nakierunkowane na procesy litograficzne. Umiem w matlaba, znam c++, pythona, htmla, cssa, javascripta, zemaxa i różne inne programy do ray tracingu. Mam jakieś certyfikaty odnośnie analizy danych i analizy biznesowej, bibliotekę opencv też liznąłem. Rok robiłem jako operator cnc, ale ta praca polegała na tym, że byłem jednocześnie utrzymaniem ruchu, operatorem wózka (bez
Bezrobotny od 3 lat magister inżynier 29 lat. Skończyłem automatykę i technologie satelitarne, specjalność systemy laserowe, nakierunkowane na procesy litograficzne. Umiem w matlaba, znam c++, pythona, htmla, cssa, javascripta, zemaxa i różne inne programy do ray tracingu. Mam jakieś certyfikaty odnośnie analizy danych i analizy biznesowej, bibliotekę opencv też liznąłem. Rok robiłem jako operator cnc, ale ta praca polegała na tym, że byłem jednocześnie utrzymaniem ruchu, operatorem wózka (bez

Może głupie pytanie ale jakoś nie potrafię znaleźć odpowiedzi na to pytanie ani sam dojść do jakiś sensownych wniosków.
Załóżmy że mamy jakiś kod w zewnętrznej bibliotece który wykonuje asynchroniczny strzał do jakiegoś serwisu, tego kodu nie możesz zmienić.
Pytanie co by można zrobić aby zamienić powyższy kod na podejście reaktywne, czy możemy opakować kod w ten sposób?
Mono.fromSupplier() ->asyncCall())
Czy event loop nie będzie miał problemów z obsługą takiego kodu?
Czy lepiej w takim przypadku zrezygnować z reaktywnego podejścia?