Wpis z mikrobloga

( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Patrzcie co mam Mireczki!
Kto wie, co będzie jedzone?

()

Dzisiaj nie będzie #luchbox #lunchbxhell dla Męża, bo byłoby to samo, co wczoraj.

I dziękuję za wczorajsze komentarze, naprawdę #czujedobrzeczlowiek

#kuchniamalgorzaty #gotujzwykopem #jedzzwykopem #foodporn #kuchniawloska

Jakby ktoś z #gdansk chciał zakupić to jest w małym włoskim sklepiku na Przymorzu.
Pobierz hellyea - ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ 

Patrzcie co mam Mireczki!
Kto wie, co będzie jedzone...
źródło: comment_1660756051e1aMSk51zR2cvULH8d0Uc9.jpg
  • 11
@hellyea: za dużo tłuszczu, ja sam sobie robie to tłuszcz smaczny, owszem, a że po wędzeniu to i z 250g pochłonę, to bęben rośnie, więc dobieram chudsze kawałki
@hellyea: za dużo tłuszczu, ja sam sobie robie to tłuszcz smaczny, owszem, a że po wędzeniu to i z 250g pochłonę, to bęben rośnie, więc dobieram chudsze kawałki


@aa-aa: Taki jest urok i „zasada działania” guanciale. Codziennie się carbonary nie je ;) i daje się tego nie tak dużo. Guanciale nie jest też wędzone btw.