Aktywne Wpisy

Ytarka +65
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +339
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

#kryptowaluty
źródło: comment_1660725314uVhuyrfOjSAmNCmDXDg1zm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Zakładam że skoro są tak nazywani (elitami) to powinno się na nich patrzeć tak jak na "elity" w reszcie świata finansowego. Czyli ludzi żerujących na nastrojach.
A takie komunikaty/plotki siejące panikę to narzędzie wykorzystywane od lat do sterowania nastrojami.
Komentarz usunięty przez moderatora
@beta_hipokamp: świat technologii jest usrany standardami opartymi na gorszej technologii która wygrała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz skrócić swój wywód? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moim zdaniem na ETH powstają ciekawe rzeczy. Twoje słowo przeciw mojemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz zrobiłem dokładny rozkład twoich argumentów. Oczekuje jadu i frustracji, może nawet Cyber założy nowe konto żeby mi odpowiedzieć
Odpowiedziałem na twojego posta praktycznie zdanie po zdaniu - cały kontekst jest zawarty, twój argument jest