Wpis z mikrobloga

@dean_corso: eee tam. "Talk od cheap, time is money".
Zakładam że skoro są tak nazywani (elitami) to powinno się na nich patrzeć tak jak na "elity" w reszcie świata finansowego. Czyli ludzi żerujących na nastrojach.
A takie komunikaty/plotki siejące panikę to narzędzie wykorzystywane od lat do sterowania nastrojami.
@dean_corso: tak, ludzie bez wyjścia, w zasadzie nie są w centrum zainteresowania gdy chcesz manipulować rynkiem. Więc trzeba spojrzeć jak to może wpływać na resztę, czyli tych którzy mogą coś zrobić, np. podjąć niekorzystną decyzję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dajcie już spokój. Przestańcie udawać że kogoś interesuje w tym ETH jakieś cenzurowanie, decentrealizację A PRZEDE WSZYSTKIM ŻE KTOKOLWIEK JESZCZE WIERZY ZE NA ETH MOGĄ POWSTAWAĆ PRZYDATNE CIEKAWE RZECZY

Moim zdaniem na ETH powstają ciekawe rzeczy. Twoje słowo przeciw mojemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wszyscy już ogarnęli że co można tam robić poza tokenami, którymi się wymieniają na pierdyliard sposobów kontrakty. No co jeszcze?

Bitcoin też służy do
@beta_hipokamp:

Powyrywałeś z kontekstu

Odpowiedziałem na twojego posta praktycznie zdanie po zdaniu - cały kontekst jest zawarty, twój argument jest inwalidą

iesz, tutaj ludzie już cię znają i widzieli wielokrotnie jak wyglądały nasze dyskusje. Nie muszę za każdym razem marnować czasu na odpieranie SPAMU bo to nie jest nic sensownego.

Dlatego ja po prostu przeklejam moją wypowiedź, w całości i tyle wystarczy. Największy idiota zobaczy ile warty jest twój spam.

Oskarżasz