Wpis z mikrobloga

• 41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bubsy3D: no bo jaki normalny człowiek jedzie do króla smrodu i jeszcze siada mu na kolana to ciśnie beke i ma racje żenada Pani patolog w sumie to smród jej nie obcy
  • Odpowiedz
@Bubsy3D: king to pijak i ogólnie rzecz biorąc głąb, ale akurat co do frajerów spod bramki ma 100% racji. Dla normalnego człowieka każdy, kto traci swój czas i jeszcze w dodatku pieniądze (paliwo na dojazd, dary, haracz za wejście) zasługuje na pogardę.
  • Odpowiedz
@PZt37: masz rację ale to było w poprzedniej epoce. Teraz, gdy knur został już doszczętnie zepsuty pieniędzmi i łechtaniem ego oraz nadzorem półgłówków pokroju arona jest praktycznie niemożliwe żeby wszedł tam ktoś okuratny i nie dał sobą pomiatać. Paradoksalnie to jedynie major i czasem niemiecki postawią się czasem knurowi, reszta to podnóżki
  • Odpowiedz
tu akurat punkt dla wrocławskiego degustatora bocianów, że nie zmarnował ani złotówki i grama upokorzenia dla odwiedzin w sercu dżungli białostockiej tylko po to aby potem sie spuszczac wśród oskarków że PATRZCIE U KOGO JA BYŁEM WIELKIE KNURZYSKO HAHA JAKI JA FRAJER SPOD BRAMKI TYLKO 200 ZŁ ZA ZDJECIE WZIĄŁ I MOJA LOCHA SIADŁA MU NA ZGNIŁYCH KOLANACH ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Bubsy3D: To zdjęcie to kolejny kamyczek do ogródka, że kobiety przyciąga sława, niezależnie kim jesteś i niezależnie od tego czy Twoja sława jest pozytywna czy negatywna (patrz szczególnie: Breivik lub Manson i tysiące listów od fanek).
  • Odpowiedz