@ChlopcoPusia: aż mi się przypomniało jak kiedyś oglądałem z chłopakiem Anime, ja nie lubie tzw. Chińskich bajek ale on uwielbiał więc się męczyłem ;_;
udawanie że mi się podoba było ciężkie ale najlepszy był moment jak mi powiedział po jakimś czasie że on wie że ja tego nie lubie ale lubi ze mną siedzieć i mi opowiadać :D
Siostra obraziła się, bo nie chciałem pożyczyć jej planszówki. Nie nauczyła gówniaków szanować czyjejś własności i wielkie zdziwienie, że nie chcę mieć kolejnej podartej planszy, zalanej instrukcji, czy pogiętych kart. Te gówniaki dosłownie niszczą w nerwach komponenty, jak przegrywają. Powiedziałem, żeby kupiła im kilka gier za 200-300 zł i niech patrzy jak je niszczą, to się obraziła i wyszła xD Wyjebungo, ja wolę, żeby się obraziła, niż przyniosła kolejną moją zniszczoną rzecz,
udawanie że mi się podoba było ciężkie ale najlepszy był moment jak mi powiedział po jakimś czasie że on wie że ja tego nie lubie ale lubi ze mną siedzieć i mi opowiadać :D
czasami proste czynności są najlepsze (。◕‿‿◕。
Komentarz usunięty przez autora
O, po raz pierwszy widzę postać e-boy wojak jako piegowatego rudzielca w okularach... podoba mi się ta wersja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora