Aktywne Wpisy

Wrrronika +4
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?

Angmac +32
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
źródło: temp_file6931417792061192476
Pobierz

źródło: comment_1660664321WtrYeTvaTEibZdZinEtqJO.jpg
Pobierzudawanie że mi się podoba było ciężkie ale najlepszy był moment jak mi powiedział po jakimś czasie że on wie że ja tego nie lubie ale lubi ze mną siedzieć i mi opowiadać :D
czasami proste czynności są najlepsze (。◕‿‿◕。
Komentarz usunięty przez autora
O, po raz pierwszy widzę postać e-boy wojak jako piegowatego rudzielca w okularach... podoba mi się ta wersja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora