Aktywne Wpisy
McBreed +49
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
thority +26
1. Ręka Rudigera się nie liczy, wykluczona z takich sytuacji bo nią nie można zdobyć gola.
2. Pavlovic to nawet gołym okiem tutaj wystaje i jest na spalonym.
3. Więc spalony słuszny.
uświadomcie mnie gdzie się mylę.
#mecz
2. Pavlovic to nawet gołym okiem tutaj wystaje i jest na spalonym.
3. Więc spalony słuszny.
uświadomcie mnie gdzie się mylę.
#mecz
Gdy tak naprawdę prawdziwe chady i mężczyźni ruchają i zostawiają laskę by wychowała ich dzieci pieniędzmi jakiegoś frajera
plus definicja idioty:
#blackpill #redpill #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #beciak #cuckold
Kończ temat bo nie masz argumentów na sam start
Co sobie uroilem? Podaj jedna rzecz która napisałem która sobie ‚uroiłem’.
Ty wyżej pisałeś ze jak ktoś uważa nieswojego dzieciaka za nieswojego to znaczy ze jest #przegryw i #fobiaspoleczna xD
Uroiłeś sobie świat w którym można stworzyć rodzinę, zostać ojcem i etycznym jest później dać niewinnemu dziecku kopa w dupę, bo się rozmyśliłeś i pożarłeś z matką. Naprawdę, kończę, bo mi ta dyskusja ubliża.
Jeśli matka utrudnia kontakt z dzieckiem to powinien walczyć o swoje prawa.
Nooooo chyba że mu nigdy na tym dziecku nie zależało. To po #!$%@? je przysposabiał?
Jakby sorry ale jest dorosły i powinien wziąć na siebie trochę odpowiedzialności, nie wiem ile lat on był "tatą tego dziecka" ani na ile był,
-szlauf
-#!$%@? dla której "łobuz kocha najbardziej"
-#!$%@?ęta baba z jaką ojciec dziecka nie mógł wytrzymać
Innej opcji niestety nie ma.