Wpis z mikrobloga

• 1
@olderoc ja trzymam, tylko mówię że dopóki nie zagradzają całej klatki to mi nie przeszkadzają i rozumiem dlaczego ludzie tak robią.
@Ogau widzisz dla nas to oczywiste żeby nie kraść. Nie każdy ma miejsce w mieszkaniu/balkonie, a jako że kradną na potęgę a nie ma miejsc żeby bezpiecznie przechować rower to ludzie robią co mogą, jak wyżej dopóki nie przeszkadza jak dla mnie rozumiem ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@olderoc: jeśli wiesz czyj rower to porozmawiaj z właścicielem, jeśli nie wiesz to poszukaj go po klatce albo kup jakieś zapiecia za 5zl i dodatkowo zabezpiecz jak po dwóch takich nie ogarnie co się dzieje to kup ulocka xd
  • Odpowiedz
@HaSSaN: może i gruby przejdzie obok, ale co z osobami starszymi lub którzy mają problem z chodzeniem po schodach? Od tego jest poręcz by się nią wspomóc, a nie do przyczepiania rowerów. Ludzie którzy tak postępują to taki sam typ ludzi co parkują samochody na chodnikach nie zostawiając miejsca dla pieszych.
  • Odpowiedz
@olderoc: ja se kupiłem nożyce za 100zl i odcinam takich ludzi. A jak se kupią łańcuch za 200zl to zalewasz kropelka zamek i problem z głowy.

Nie będzie mi jakiś buc swoim lenistwem mojego bezpieczeństwa pożarowego ograniczać.
  • Odpowiedz