@ananasowy: Za to hurr durr jak zdrowy chłop zrobi samobója to #pieklomezczyzn. Zawsze jak ktoś pisze takie gowno to mam nadzieje ze będzie miał w rodzinie dziecko trans i ono spełni te fantazje o samobóju. Szkoda dziecka ale może to uświadomi problem tym ludziom.
Za to hurr durr jak zdrowy chłop zrobi samobója to #pieklomezczyzn.
@StrangeGem: a znajdą się i tacy, co myślą, że osoby, których obchodzi los osób trans są hipokrytami i źle życzą mężczyznom. Nie dlatego, że się z takim czymś spotkali, tylko dlatego, że jakiś alt-rightowy guru w internecie tak powiedział. Przecież wredne lewaki chcą dbać o osoby trans, ale też chcą zniszczyć mężczyzn. Nie ma opcji, że ktoś dobrze życzy
@piotre94: Ciekawe czy pan myślozbir robiłby "hehe" gdyby jego dziecko, lub rodzic miał myśli samobójcze, albo próby odebrania sobie życia. Wtedy pewnie byłoby to dla niego równie zabawne co i tu - no, chyba, że jest hipokrytą ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Rozdajo iPhone 12 128GB bo już jest mi niepotrzebny. Jeżeli będzie 1000 plusów to oficjalne losowanie szczęśliwca 17 maja. Mieszkam w USA, ale opłacę wysyłkę kurierem i wszystkie dodatkowe opłaty także spokojnie ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Zawsze jak ktoś pisze takie gowno to mam nadzieje ze będzie miał w rodzinie dziecko trans i ono spełni te fantazje o samobóju. Szkoda dziecka ale może to uświadomi problem tym ludziom.
@StrangeGem: a znajdą się i tacy, co myślą, że osoby, których obchodzi los osób trans są hipokrytami i źle życzą mężczyznom. Nie dlatego, że się z takim czymś spotkali, tylko dlatego, że jakiś alt-rightowy guru w internecie tak powiedział. Przecież wredne lewaki chcą dbać o osoby trans, ale też chcą zniszczyć mężczyzn. Nie ma opcji, że ktoś dobrze życzy