Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +341
olx Kraków mieszkania ok. 50 metrów, ceny od 800k w górę xDxD Zakładajcie rodziny śmiało
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kitku od poniedziałku się nie wypróżniał więc poszedłem z nim jak najszybciej do weterynarza który zrobił mu lewatywę plus kroplówkę. Liczyliśmy, że to pomoże bo po prostu się zapchał ale w nocy zaczął znowu cierpieć, miał odruch jakby chciał wymiotować ale nie mógł. Pojechałem z nim do nocnego weterynarza który zasugerował lewatywę na kolejny dzień. Dzisiaj byłem z nim u weta i okazało się, że jest cały wypróżniony i nie ma sensu tego robić.
Obserwuje go teraz i biedaczek dalej źle się czuje, dużo śpi, jest oszołomiony i ma odruchy wymiotne. Póki co trzymam go żeby był nadczo i zrobimy badania krwi. Weterynarze twierdzą, że on ogólnie jest zdrowy i szukaliby tylko w badaniach krwi przyczyny tego zatkania. Ale on ma ciągle te odruchy wymiotne i widać, że źle się czuje. Przecież to samo nie przejdzie... może szukać innego weterynarza? (╯︵╰,)
#weterynaria #choroba #koty
@odyn88: #!$%@?, jak u Szwejka.
dzida do innych wetów, szukaj i na nic nie czekaj.
kitku cierpi.
-zmieniłem weterynarza (DUŻO LEPSZE I PROFESIONALNE PODEJŚCIE)
-kotek miał bardzo wysoką gorączkę w czasie wizyty, dostał serie zastrzyków i miał pobraną krew
-poprosiłem na wszelki wypadek o kolejne