Aktywne Wpisy

StaraJawka +64
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być

Mystoo +47
Kiedyś na wykopie była własna subkultura. Był papież, testo, białek, kosmonauta i zboże. A teraz? Tylko ukraina, ruskie trole, tusk, nieruchomości i k---a sranie w banie.
Pamięta ktoś z was w ogóle Lirycznego Wandala? Albo projekt klaudiusz, wojnę z p0lkami, użytkownika "kiedysbylemnormalny", hipergamiczną bestię albo tego gościa co go niby janusze na budowie w strecz zawineli?
Ja już sam ledwo co to pamiętam.
Pamięta ktoś z was w ogóle Lirycznego Wandala? Albo projekt klaudiusz, wojnę z p0lkami, użytkownika "kiedysbylemnormalny", hipergamiczną bestię albo tego gościa co go niby janusze na budowie w strecz zawineli?
Ja już sam ledwo co to pamiętam.

To zdjęcie mojej skrzynki:
#samochody #opel nie sprzedaję #70mai #pytaniedoeksperta
źródło: comment_1660059806XcduGwlVRS3g7pMXxGO93d.jpg
Pobierzźródło: comment_1660059912HSdNykQrayrYin9r0C8eSF.jpg
PobierzI się zastanawiam bo nie chcę zepsuć. Jedno dałabym pod Gniazdo zapalniczki - 36 chyba jako stałe. Ale pytam znawców ¯\_(ツ)_/¯
@krytyk1205: Myślę że powinno być git
Co do bypass to wartość jednego bezpiecznika dla wideorejestratora myślę że max 5A (bodajże jasnobrązowy kolor bezpiecznika), a ten drugi bezpiecznik np. z klaksonu przekładasz ze skrzynki w ten drugi slot bypass'a. I wszystko będzie jak trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Większy bezpiecznik niż 5A dla wideorejestratora nie ma sensu bo nie będzie spełniał już swojego