Wpis z mikrobloga

@Fabriczo: ty jesteś debilem bo nie byłeś nawet obok zanim ktokolwiek wiedział o menelu na YT - czy chcesz czy nie - BIŁ, nie tylko krzyczał i wyzywał. Do tego był materiał po 4 latach wypierania się, gdzie sam się przyznał swojej panience, że rękoczyny też były - więc stul tam c*pę i się nie wypowiadaj jak nie masz pojęcia (i mówię to jako ktoś z okolicy, a nie znawca z
@Fabriczo: pokaż mi jakikolwiek, że nie uderzył. W du*ie byłeś gówno widziałeś i powtarzasz tą samą śpiewkę, by pokazać dowody. Wystarczy, że znam sprawę od wewnątrz to co mam poprosić by ktoś mi wygrzebał zeznania? :) baw się dalej w wykop imbecylu a obok toczy się po prostu życie. Dodam tylko, że moja przyjaciółka widziała liścia sprzedanego przez Jareczka w biały dzień :) oczywiście w twoim mniemaniu 24/7 chodzi się z
@Coxey: haahah no to ładne dowody xd śmieszne jest to że wszyscy chcą od meksyka dowodu na to że nie bił matki ale nikt nie pokaże dowodu na to że bił. Banda kretynow od wojcika
@Fabriczo: zgodzę się z jednym - kretyni to ci, którzy chcą dowodów, że nie bił - jak niby miały by wyglądać, nawet jakby nie był? a ty ze swoim xd pokazujesz, że jesteś dzieckiem więc nie dziwię się, że nie ma o czym z tobą rozmawiać. No ładne dowody to takie, że mam prawie 40 lat i jestem stąd, gdzie mieszka meksyk ale Ty wiesz lepiej : ) A ujcika to