Wpis z mikrobloga

• 0
@maniek74: @Kapa3991: tak masz rację, nadal uważam że wycena JSW na poziomie C/Z= 0,5-1 jest śmiesznie niska, a Dino, które nie wypłaca Dywidendy na poziomie C/Z=35-40 jest absurdalnie wysoka. Jak widać jednak, logika na bananie nie działa.
  • Odpowiedz
@getin: naganiałeś i zniknąłeś z tagu na kilka miesięcy jak się s---------o. Nit nie ma trafności 100% ale nie wali wysrywy typu „mogłeś mnie posłuchać, to bys zarobił” majac takie wtopy za uszami
  • Odpowiedz
@Kapa3991: a wyzywałeś mnie jak próbowałem ludzi na tagu ostrzegać przed ładowaniem sie w JSW? bo nie wszystkich już was kojarze, najbardziej wściekły i agresywny byl kutassssso i fristajlo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@getin: bo duzo jest sezonowców na tagu, stad nie wiedzą kto na co naganiał rok temu, akurat ciebie zapamiętałem, bo wykłocaleś sie tu z ludźmi, twierdząc, ze napięcia na lini USA-Chiny nie zaszkodzą BABA i jak tylko Revenue pójdzie w gore, to lecimy na 300$
  • Odpowiedz
bo wykłocaleś sie tu z ludźmi, twierdząc, ze napięcia na lini USA-Chiny nie zaszkodzą BABA i jak tylko Revenue pójdzie w gore, to lecimy na 300$

@maniek74: haha pokaż mi te posty, ale bajeczki, weź se odpuść trolu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@getin: moze nie słowo w słowo, ale pisałeś ze BABA po 220 to dobra i inwestycja i spamowales tym tag, ja to zawsze odbijałem argumentem, ze jak Puchatek cos o-----e to spuszcza to w kibel, szukac postów sprzed roku mi sie nie chce, starsi użytkownicy tagu na pewno to pamiętają
  • Odpowiedz