Aktywne Wpisy

Wszystkooo_ +228
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
źródło: sergio-ze-zbuntowanego-aniola-12
Pobierz
powodzenia +109
wgrywanie mp3 / video na telefon z androidem:
- podłączasz telefon kablem do komputera
- otwierasz eksplorer plików
- robisz kopiuj wklej
wgrywanie mp3 / video na iphone:
- podłączasz telefon kablem do komputera
- otwierasz eksplorer plików
- robisz kopiuj wklej
wgrywanie mp3 / video na iphone:

Pas lewy jest dla skręcających w lewo oraz taksówek itp.
Pytanie. Z powodu nie utrzymania osi jezdni przed i za w/w skrzyżowaniem kto ma pierwszeństwo. Taxik czy ja jeśli jedziemy równolegle. Wg przepisów ja bo jestem z prawej o on nie jest pojazdem uprzywilejowanym.
Znając życie to taxik by się upierał. Jak myślicie?
źródło: comment_1659627350PjirSVNYnddlJVis0XhlU9.jpg
Pobierz@LaHamTen: to nie ma znaczenia, jest pas dla taxi to on jedzie cały czas swoim pasem i ty musisz mu ustąpić bo to ty przecinasz jego pas rachu.
źródło: comment_1659628135rroubnEgxRhmKUC3Rchp3y.jpg
Pobierz@LaHamTen: na skrzyżowaniu to juz nie jest pas dla taksowek tylko zwykly pas, taka sztuczka ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@LaHamTen: jedzie po przerywanej na pasy z naprzeciwka, a ty po przerywanej na jego pas
źródło: comment_165962911962KmMRKvBzrIalb9rVDSZZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1659629165cSUDHnbxE65UuM8JvnDMMC.jpg
Pobierzźródło: comment_1659629226gklpsHzjnC4mwmxwasRoKT.jpg
Pobierz@LaHamTen:
źródło: comment_1659629378k8QKuMJQ4bT49psleC2K0Y.jpg
Pobierz