Wpis z mikrobloga

@janusz-lece: dziś dostałem odpowiedź, chyba mam 30 dni na pójście do sądu, nie znam się na tym, znam się na klikaniu w komputer.
Przede wszystkim muszę się zorientować jaka jest wykładnia i czy mam jakieś szanse na wygranie.

A nawet jak wygram, to za 3 lata może się z kolei zmienić wykładnia urzędu, który dziś może sobie pewnie twierdzić, że moja działalność jest badawczo rozwojowa, a za trzy lata stwierdzi,
  • Odpowiedz
@janusz-lece: składaj kolejny wniosek z tą samą treścią do usranej śmierci, trafisz na inną delegaturę zapewne i innego Nowaka, który zależnie od humoru wydaje różne decyzje w tej samej sprawie :) Witamy w Polsce.
  • Odpowiedz
@janusz-lece: Mi memceny dały 2 możliwości - jeszcze uzupełnienie lub zażalenie na brak decyzji, licząc, że odrzucą i potem do sądu.

Moim zdaniem i tak to się skończy w sądzie, bo co za problem pani Teresie jeszcze raz wysłać tego pdf z cytatami o ustawie o szkolnictwie wyższym.
  • Odpowiedz
@czupek: moja kancelaria powiedziala, ze uzupelnimy, wiec uzupelniamy, czekam az przygotowuja kwity. Ciśnienia nie mam z decyzja, bo chce od tego roku zrobić ipboxa, zobaczymy co wyjdzie. Bede informował na tagu
  • Odpowiedz