Aktywne Wpisy

wezsepigulke +428

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

@Przecietny_wykopowics: Nie, osoby, które widzisz w panelu polubień to wszyscy, którzy cię przesunęli w prawo, nie musiały ci się wcześniej wyświetlić (chociażby ze względu na parametry wieku/odległości)
Dlaczego w dużym mieście jest trudniej? Bo ilość mężczyzn na tinderze zdecydowanie przekracza ilość kobiet, geograficzne zagęszczenie użytkowników jest ogromne więc kobieta nawet nie dotrze do twojego profilu, najpierw będą się jej wyświetlać ci, którzy przesuwali ją w prawo przez ostatnie x godzin (kiedy zapewne się przemieszczała)
Komentarz usunięty przez moderatora
Dla zobrazowania: Jeżeli teraz jest 100 kobiet które w tym samym czasie przewijają Tindera, to kluczowe jest
Kilka faktów:
- Statystyki swipe right: 13% dla kobiet i 46% dla mężczyzn. - kobiety rzadziej dają swipe right.
- Ponad 70% użytkowników Tindera na świecie to mężczyźni. - Liczba facetów dwukrotnie przewyższa liczbę kobiet na tej apce.
- 63% konwersacji zaczyna się w przeciągu 5 minut od matcha.
- Średnia sesja na Tinderze (to ile korzystasz z appki za jednym razem) to około
@Przecietny_wykopowics: Nie wiem jak jest na Tinderze, ale na badoo, aż sobie sprawdziłem. Kupiłem premium i zobaczyłem kto mnie polbił, tak więc zrobiłem sobie screena tych dziewczyn i zacząłem swipować wszystkie jakie mi się natrafiły na prawo. I zgadnij co, ani razu dana osoba mi się nie podświetliła xD Tak więc przynajmniej w przypadku badoo, twój argument został obalony.
( ͡