Wpis z mikrobloga

@fullversion: do tej pory myślałem że ty jesteś po prostu idiotą będącym anty Wisła ale widzę że ty masz prawdziwe problemy psychiczne. Próbowałeś z kimś o tym rozmawiać? W szkole możesz pójść do pedagoga np... powinien pomóc ci rozwiązać twoje problemy. Dziwne że uważasz że kibice Legii są lepsi od kibiców Cracovii (przecież mieszkają w stolicy a nie w jakimś Krakowie)... Idąc Twoim tokiem rozumowania to FC Tokyo jest najlepszym
  • Odpowiedz
@fullversion pytałem ilu kibiców chodzi na kurnik w kałuży? A skoro mówisz, że jesteś przerzutem na Real to musisz mieć jeszcze większe kompleksy, że wielki Real musi się porównywać z pierwszoligową Wisłą i wspominać zwycięstwa w eliminacjach LM. Zapomniałem, że klubik z kałuży miał co najwyżej okazję grać z Dunajską Stredą i że ich boisko nie gościło takich marek jak Real, Barca, Inter, Parma, Lazio, Sevilla, Tottenham. Dzięki, że przypomniałeś mi
  • Odpowiedz
@fullversion no do tej korupcyjnej historii to wam nawet do pięt nie dorastamy. A co się stało z kibicem Realu? Chyba powinieneś się udać do specjalisty bo coś tu schizofremią zalatuje
  • Odpowiedz
@fullversion nie zaprzeczyłem przecież temu, ale My w przeciwieństwie do was nie kupowaliśmy awansów i utrzymań kilka lat z rzędu więc możesz być "dumny" że chociaż w jednym jesteście lepsi choć to żadna chluba.
  • Odpowiedz