Wpis z mikrobloga

korzystałem z tindera przez miesiąc. W tym czasie udało mi się zebrać 18 polubień i 0 matchy xD
W lewo dawałem głównie laski, które:
- są imprezowiczkami ("moje hobby to piwo/wino/chlanie", "z koleżanką szukamy towarzystwa na imprezę" etc. Nie moje klimaty),
- są 'modelkami' (milion zdjęć na instagramie, foty z całego świata; ogólnie dziewczyny nie z mojej ligi),
- są 'plus-size' (jestem chudy).
W sumie, w prawo przewinąłem ok. 40% dziewczyn.
Mam 2 wnioski:
- moja wartość na rynku matrymonialnym jest bliska zeru XD ergo usuwam tindera. Gardzę PUA, więc nie będę tego nawet próbował. Zamiast tego zamierzam wypróbować szybkie randki, chociaż nie mam zbyt wielkich nadziei,
- gdzieś przewinęły się wpisy, że napływ Ukrainek poprawi sytuację randkujących przeciętnych mężczyzn. Według mnie są to płonne nadzieje xD W przerwach od tindera korzystałem również z badoo, gdzie jest dużo kobiet z Ukrainy, i miałem tam zawrotne 4 polubienia i 0 matchy...
Jeżeli na speed datingu również będę miał 0 par, pozostanie mi jedynie skorzystanie z usług eskortek (oby nie XD)
#przegryw #tinder #randkujzwykopem
  • 17
@mie3tko: o co chodzi z tym blikniesz? Swoją drogą mimo że mam prawie 40 lat to najlepszą moją decyzją ostatnich miesięcy było usunięcie tindera. Ten portal to jeden wielki nowotwór i generator samobójstw wśród zawiedzionych samców.
@raison_detre:
Buduj socjal mirku, mozna, da sie, widzialem ciezko poszkodowanych przez onlanj dejtingi (hatfu) ktorzy po znajomych, blizszych i dalszych, kogos na swoim poziomie skutecznie sobie matchowali. Bardzo rekomendowana opcja. Emigracja here, tak, da sie od zera na drugim konca swiata wystartowac nie bedac native speakerem, budujac sobie krag znajomych wsrod lokalsow. Nie tylko u swojakow, z ktorych wieksza czesc spedza czas na januszowych grillach albo #!$%@? po parkach. Jesli da
@Nowelizacja:
XD

przecież prawdę napisała. Mnóstwo mężczyzn na tinderze ma zdjęcia, na których wyglądają gorzej niż w rzeczywistości.

I taki wuj to pomaga jesli grzeszysz przecietnoscia. I tak sie sprawy na tym spierdorynku aktualnie maja. Zdania swego nie zmienie, za duzo w zyciu widzialem, za duzo przematchowalem, zbyt wielu ludzi na swej drodze poznalem.
87
#boomeralert

Diluj sobie z tym faktem jak chcesz. Tyle razu linkowalem Ci roznego rodzaju badania uznanych
I taki wuj to pomaga jesli grzeszysz przecietnoscia.

@Makak87: właśnie jak się "grzeszy przeciętnością" zmaksowanie profilu może najwięcej dać, nie jak jesteś po prostu brzydki.

Reszta komentarza to jakieś niemerytoryczne, osobiste docinki, których pozwolę sobie nie komentować.
@raison_detre: Też mam mało polubień i matchy. Średnio jeden match to był na trzy miesiące. A teraz od pół roku nie dzieje się absolutnie nic, ale mam dalej konto, żeby sobie popatrzeć na ładne panie. Tylko to człowiekowi zostało.