Aktywne Wpisy
Cancermoon +127
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W lewo dawałem głównie laski, które:
- są imprezowiczkami ("moje hobby to piwo/wino/chlanie", "z koleżanką szukamy towarzystwa na imprezę" etc. Nie moje klimaty),
- są 'modelkami' (milion zdjęć na instagramie, foty z całego świata; ogólnie dziewczyny nie z mojej ligi),
- są 'plus-size' (jestem chudy).
W sumie, w prawo przewinąłem ok. 40% dziewczyn.
Mam 2 wnioski:
- moja wartość na rynku matrymonialnym jest bliska zeru XD ergo usuwam tindera. Gardzę PUA, więc nie będę tego nawet próbował. Zamiast tego zamierzam wypróbować szybkie randki, chociaż nie mam zbyt wielkich nadziei,
- gdzieś przewinęły się wpisy, że napływ Ukrainek poprawi sytuację randkujących przeciętnych mężczyzn. Według mnie są to płonne nadzieje xD W przerwach od tindera korzystałem również z badoo, gdzie jest dużo kobiet z Ukrainy, i miałem tam zawrotne 4 polubienia i 0 matchy...
Jeżeli na speed datingu również będę miał 0 par, pozostanie mi jedynie skorzystanie z usług eskortek (oby nie XD)
#przegryw #tinder #randkujzwykopem
@iEarth: może, ciężko mi powiedzieć. 0 par oznacza raczej, że musi to być coś bardzo odpychającego xd
@zbigniew23: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@raison_detre jesli zrobisz wpis po szybkich randkach to prosze o zawolanie
@iEarth:
Specjalistow od niebanalnych opisow oraz dynamicznych zdjec profilowych jak zwykle nie moglo zabraknac.
Buduj socjal mirku, mozna, da sie, widzialem ciezko poszkodowanych przez onlanj dejtingi (hatfu) ktorzy po znajomych, blizszych i dalszych, kogos na swoim poziomie skutecznie sobie matchowali. Bardzo rekomendowana opcja. Emigracja here, tak, da sie od zera na drugim konca swiata wystartowac nie bedac native speakerem, budujac sobie krag znajomych wsrod lokalsow. Nie tylko u swojakow, z ktorych wieksza czesc spedza czas na januszowych grillach albo #!$%@? po parkach. Jesli da
@Makak87: przecież prawdę napisała. Mnóstwo mężczyzn na tinderze ma zdjęcia, na których wyglądają gorzej niż w rzeczywistości.
XD
I taki wuj to pomaga jesli grzeszysz przecietnoscia. I tak sie sprawy na tym spierdorynku aktualnie maja. Zdania swego nie zmienie, za duzo w zyciu widzialem, za duzo przematchowalem, zbyt wielu ludzi na swej drodze poznalem.
87
#boomeralert
Diluj sobie z tym faktem jak chcesz. Tyle razu linkowalem Ci roznego rodzaju badania uznanych
@Makak87: właśnie jak się "grzeszy przeciętnością" zmaksowanie profilu może najwięcej dać, nie jak jesteś po prostu brzydki.
Reszta komentarza to jakieś niemerytoryczne, osobiste docinki, których pozwolę sobie nie komentować.