Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 36
@Ogau: pominąłeś punkt w którym maszynista na tarczy przejazdowej widzi że przejazd jest uszkodzony i musi przez niego przejechać max 20 km/h trąbiąc
  • Odpowiedz
@Jade: niczego nie pominąłem. To ty pomijasz, że "przejazdy się same nie psują i za wszystko odpowiadają przeklęci blachosmrodziarze" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jade Niby tak, ale już raz czy drugi zdarzyło mi się złapać za kaptur kogoś kto się zapatrzył i w słuchawkach chciał wejść pod tramwaj. Także staram się mieć trochę empatii.
  • Odpowiedz
jak jest upośledzony i nie widzivi nie slyszy pociagu powoli się toczącego to śmierć frajerom

@Jade: wykopek nigdy nie popełnia błędów. Zwłaszcza w nietypowych sytuacjach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ogau: JEST, święty gral Ogaua :D. W końcu, po 1,5 miesiąca istnienia pociągu do Sobótki, po wielu awariach rogatek spowodowanych przez kierowców, udało się udokumentować awarię rogatek, która nie wygląda na spowodowaną przez kierowców. W takim razie chciałem Cię przeprosić - nie wszystkie awarie rogatek są spowodowane przez kierowców, tylko zdecydowana większość była spowodowana przez kierowców. Była, bo po tym jak na Zwycięskiej tygodniami stały patrole sok, policji/sm, po tym
  • Odpowiedz
Była, bo po tym jak na Zwycięskiej tygodniami stały patrole sok, policji/sm, po tym jak dodano dodatkowe światło które uniemożliwia "parkowanie" na przejeździe oraz po zlikwidowaniu zielonej strzałki Karkonoska -> Zwycięska, "awarie" szlabanów na Zwycięskiej już nie występują.

@dstrdstr: czyli jednak przejazd był źle zaprojektowany. Dzięki za potwierdzenie moich słów.

udało się udokumentować awarię rogatek, która nie wygląda na spowodowaną przez kierowców

@dstrdstr: pierwsza awaria rogatek niespowodowana przez
  • Odpowiedz
czyli jednak przejazd był źle zaprojektowany. Dzięki za potwierdzenie moich słów.

@Ogau: a dopowiadaj sobie do swojej historii co tam chcesz :D

W pierwszym tygodniu miały miejsce przynajmniej 3 takie sytuacje ¯_(ツ)_/¯

@Ogau: jakieś źródło czy IDzD?
  • Odpowiedz
@dstrdstr: tag #wroclaw i znajdziesz. Było kilka wpisów o tym samym. Swoją drogą śmieszne pytać o źródło samemu opierając się na danych z IDzD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

dopowiadaj sobie do swojej historii co tam chcesz :D

@dstrdstr: no skoro po zmianach sytuacja wygląda lepiej to chyba nie chcesz powiedzieć, że wcześniej było lepiej? No chyba, że chcesz xD
  • Odpowiedz
W końcu, po 1,5 miesiąca istnienia pociągu do Sobótki, po wielu awariach rogatek spowodowanych przez kierowców, udało się udokumentować awarię rogatek, która nie wygląda na spowodowaną przez kierowców.

@dstrdstr: sam wrzucałem z miesiąc temu filmik jak rogatki na Zwycięskiej same z siebie się zamykają a potem otwierają po 10 sekundach

a dopowiadaj sobie do swojej historii co tam chcesz :D

@dstrdstr: przecież to co napisałeś dokładnie świadczy o
  • Odpowiedz
Wiecie, że nie można wjeżdżać na przejazd/skrzyżowanie/przejście jeśli nie można go opuścić, prawda?

@dstrdstr: nie, nie wiemy. Dobrze, że mówisz.

co Ci ludzie tam napisali w
  • Odpowiedz
  • 6
@dstrdstr problem jest jeden: ty patrzysz na sprawę wyrywkowo, ja patrzę holostycznie. Ty piszesz, debile wjeżdżają na przejazd jak nie ma na nim miejsca, ja piszę że od początku było do przewidzenia że tak będzie. Ty piszesz że wystarczy zostawić miejsce, ja ci pisze że to od lat jedna z najbardziej zakorkowanych ulic w Polsce. Ty piszesz że rogatki działają poprawnie... Cóż z tego że dobrze działają skoro jak dwa miesiące
  • Odpowiedz