Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +79
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +27
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

A nie, czekaj. Przejazd po prostu nie działa, a pociągi dalej jeżdżą. Ta linia to mem xD
#wroclaw
źródło: comment_1658925772iHeMksQ1NlXChnCOQZwejr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Jade Co i tak nie zmieni tego, że ktoś może kiepsko pod nim skończyć.
@Ogau Ta linia oprócz tego, że jest memem dopiero pokaże na co ja stać we wrześniu a potem w październiku. Oj będzie pięknie :)
@Jade: wykopek nigdy nie popełnia błędów. Zwłaszcza w nietypowych sytuacjach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dstrdstr: czyli jednak przejazd był źle zaprojektowany. Dzięki za potwierdzenie moich słów.
@dstrdstr: pierwsza awaria rogatek niespowodowana przez
@Ogau: a dopowiadaj sobie do swojej historii co tam chcesz :D
@Ogau: jakieś źródło czy IDzD?
@dstrdstr: no skoro po zmianach sytuacja wygląda lepiej to chyba nie chcesz powiedzieć, że wcześniej było lepiej? No chyba, że chcesz xD
@dstrdstr: sam wrzucałem z miesiąc temu filmik jak rogatki na Zwycięskiej same z siebie się zamykają a potem otwierają po 10 sekundach
@dstrdstr: przecież to co napisałeś dokładnie świadczy o
@dstrdstr: nie, nie wiemy. Dobrze, że mówisz.