Wpis z mikrobloga

Mireczki z #kujawskopomorskie #torun #inowroclaw #bydgoszcz czy ktoś mieszka może w okolicy Złotnik Kujawskich? Zamówiłem paczkę na #aliexpress ale mają tam jakiś błąd i zamiast do wskazanego paczkomatu w Warszawie wysłali mi paczkę do Złotnik Kujawskich do których mam 250 km xD Podobno problem jest znany, ale ani sprzedawca ani InPost nic nie może z tym zrobić a paczka jest już w doręczeniu. Czy ktoś mógłby odebrać mi tę paczkę i wysłać do paczkomatu w Warszawie, oczywiście wszystko opłacę i się odwdzięczę. W paczce jest pałąk do słuchawek o wartości 40 PLN więc przy obecnych cenach paliwa zdecydowanie nie opłaca mi się tam jechać osobiście.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bobikufel: Kurła chłopie już zrobiłeś ze mnie kryminalistę xD kto przekierowuje? Opisana jest awaria na lini inpost/AliExpress i pomimo wybrania w Ali paczkomatu wysyłka jest ma inny. Nikt tego nie przekierowuje.
  • Odpowiedz
@BenizBurger: w sumie ciekawe, na shopee jak się kupuje z dostawą do paczkomatu to od razu po zamówienie powstaje list przewozowy ze wskazanym paczkomatem i to od razu też widać w apce (nawet jak z Chin za dwa tygodnie sie pojawi). W Aliexpress od razu nie widać wybranego paczkomatu po zamówieniu? Pojawia się dopiero jak trafi faktycznie do Polski?
  • Odpowiedz