Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
Gours +93
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
Jeśli nikomu nic nie obiecuję tylko chce się umawiać na randki po knajpach to nic w tym zdrożnego nie ma. Rozporządzanie portfelami gamoni którzy za to płacą jak własnymi i boldupicie.
Wykop miał zawsze problem z tym jak kto wydaje swoje własne hajsy jeśli nie zgadza to się z ich światopoglądem.
Ja osobiście sam bym tak nie zrobił, szanuje swoją pracę i
@macs_9: i bardzo dobrze, oby więcej tak robiło, czas zacząć ludziom otwierać oczy, w czasach takiego modelu matrymonialnego partnerstwo to jedyna opcja, jak się jeden z drugim kilka razy natnie na stawianie kolacji za kompletnie nic, to później nie będzie już taki chętny żeby to
a to się non stop zdarza xD a później typy zdziwione, że laski mówią, że 180 cm to mało xD jak przychodzi koles 170 i mówi, że ma 180 to sorry, ale haha kobiety za chwilę będą krzyczeć, że chcą facetów 190 cm xD zawsze mam z tego bekę. Sushi wygląda smacznie. Z
@Ilawa: Niestety aby przestać spermić na poziomie grupy to musi się zmienić kultura. Bo np. to płacenia faceta za randki to jest aspekt kulturowy, nadal dość silny w Polsce (nie tylko w Polsce ofc).
Kultura ulega zmianie tylko jeśli większość
Challenge dla dziewczyny - żerowanie dla darmowego żarcia pod pretekstem randki
Jprdl (・へ・)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zapraszają do domu na kolację.
Nie w restauracji, ale tez sie mozna najesc.