Wpis z mikrobloga

@Pan_Kutasek: i dlatego sie nie odzywaja bo szkoda strzepic ryja zamiast definytywnie zaprzeczyc ze nigdy nie miala nic wspolnego z tancem er./ striptizem czy kur..wem? Gdyby nie mieli nic do ukrycia to by to dawno zrobili.
  • Odpowiedz
XD no tak najsprawniejszy oddział dochodzeniowy wykopu a on myśli, że to robota 11 latków. Nieźle. I ten nitro - gość, którego pojazdy brzmią jak niedorozwiniętego nastolatka, obsrał się murana i stał obrazem powiedzenia "kozak w necie, p---a w świecie". Tromba nie powinien słuchać takich kretynów tylko zająć się ogarnianiem życia. Bo póki co to wygląda jakby odszedł z ekipy i już się poddał od razu jako pierwszy z nagrywaniem an youtube.
  • Odpowiedz
Ze środowiska "ekipy" było potwierdzenie teorii na temat Marcysi ale nie chce mi się tego szukać, bo te rewelacje to były jakoś 2 lata temu. Ale dobrze, że to żyje dalej.
Sam karzeł pracował w klubie jako barman i mówił, że i ona się tam przewijała nie tylko na striptiz
  • Odpowiedz
@rtp_diov: w tym lezy ich problem. Oni nie czerpia radosci z nagrywania i nie maja na to zajawki tylko traktuja to jako przykra prace a nie zabranie widzow i oo patrzcie jakie mamy widoki, co robimy czy zwiedzamy. No nic widocznie nie nadaja sie na yt.
  • Odpowiedz
@Pan_Kutasek: mnie to najbardziej boli, ze wszyscy mowia, ze to wymysl dzieci z tiktoka/twittera, a tak naprawde to na tym tagu te zdjecia i wszystkie "dowody" wyszly jak tromba ja pokazal, a nawet o ile dobrze pamietam, ze zanim marcysie pokazal to juz ktos ich zdjecie razem w knajpie wrzucil na tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby dalo sie znalezc cos co potwierdziloby na 100% to
  • Odpowiedz