Wpis z mikrobloga

na którym powinien Ci zaimponować

esencja blackpilla

czad ma wianuszek kobiet i każda stara się jak tylko może żeby być wybrana
beciak musi finansować swoją prywatną prostytutkę od pierwszego spotkania
NATURA
  • Odpowiedz
  • 3
@przegryw186cm najlepsze jest to, że jeśli zapłacisz na pierwszym spotkaniu to od razu wpadasz do szufladki beciakow. Wyróżnisz się nie płacąc za p0lke. One same nie wiedzą jak działają, tępe dzidy.
  • Odpowiedz
beciak musi finansować swoją prywatną prostytutkę od pierwszego spotkania

@NadmiarNiedoboru:
Nie musi. Nic nie musisz, wszystko możesz. Beciakiem możesz stać się tylko w jeden sposób - zgodzić się na takie traktowanie. W innym wypadku będziesz po prostu samotnym mężczyzną, ale to dwa zupełnie odmienne stany świadomości.
  • Odpowiedz
@przegryw186cm: Dlatego na pierwszym spotkaniu to ja mogę kawę postawić albo p--o a nie k---a kolacje za kilka stówek. Już nie mówię, że kultura wymaga, że jak facet stawia obiad/kolacje to kobieta stawia deser. Ale h-j nażreć się za cudze. To że faceci się godzą na takie traktowanie to jest nie do k---a pojęcia.
  • Odpowiedz
@przegryw186cm: A prawda jest taka, ze dla 10/10 to by zapłaciła jeszcze za niego i opowiadała koleżankom, ze facet jest taki wyzwolony i feministyczny dlatego kazał jej zapłacić xD Zasady są dla zwykłych typów, pamiętajcie. Wszystkie damskie "o jezu ja to bym nigdy nie pozwoliła, aby facet..." nie maja racji bytu jak koleś jest przystojny lub bogaty (a najlepiej 2 w 1)
  • Odpowiedz
w rzeczywistości jak takiego zobaczy to nie dość, że mu gałę o-------i razem z bilami to jeszcze zapłaci za kolację i hotel ze śniadaniem

@serniczek_z_rodzynkami: A co on zrobi? Pogoni ją i weźmie następną.

Co gadzi samiczy mózg wywnioskuje? "O, zapłaciłam a on wydpuczył i nie zadzwonił, gdyby to on zapłacił to na pewno by zadzwonił"
  • Odpowiedz