Aktywne Wpisy

Gmeras +244
Kontynuacja wpisu https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci/strona/1
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia,
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia,

nad__czlowiek +17
#zwiazki #tinder #blackpill #redpill #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #threads #logikarozowychpaskow #podroze
Threads to taki rak jaki mało.
Ten post to 100% prawdy, młodzi ludzie idioci zamiast odpuścić podróże na te 5-10 lat i uzbierać na coś swojego by spłacić kredyt przed 50-tką gdy zaczną sie problemy zdrowotne to p------------ą całą kase za młodu i żyja na wyjamie.
A
Threads to taki rak jaki mało.
Ten post to 100% prawdy, młodzi ludzie idioci zamiast odpuścić podróże na te 5-10 lat i uzbierać na coś swojego by spłacić kredyt przed 50-tką gdy zaczną sie problemy zdrowotne to p------------ą całą kase za młodu i żyja na wyjamie.
A
źródło: logiak
Pobierz
![[AMA] An Amazing Wizard - trailer mojej gry.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8117ea07644847bd6788f4adc74e152cff1d8b8c8d4c145930c8be7bda273dac,q80.jpg)

z półtora roku temu postawiłem w2019 na vpsie
dostaję się do niego RDPem i mam problem, bo nagle zaczął wyłączać zdalny pulpit.
w dashboardzie wyświetla mi 7 usług z problemami, a Remote access daje mi taki alert.
The Secure Socket Tunneling Protocol service either could not read the SHA256 certificate hash from the registry or the data is invalid. To be valid, the SHA256 certificate hash must be of type REG_BINARY and 32 bytes in length. SSTP might not be able to retrieve the value from the registry due to some other system failure. The detailed error message is provided below. SSTP connections will not be accepted on this server. Correct the problem and try again. The system cannot find the file specified.jak do tego podejść i naprawić?
nic nie było zmieniane, nagle coś mu się jebło we łbie
#serwery