Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
#przegryw #blackpill #redpill #bluepill #tinder #randkujzwykopem @Pozytywny_gosc #badoo

ULTIMATE PORADNIK NA #wychodzimyzprzegrywu (albo na bycie bieciakiem, jak kto woli)
1) idź do dobrego fryzjera i nawet poproś fryzjerkę aby ci doradziła. Jak jesteś łysy i masz równą czaszkę to warto rozważyć opcję ogolenia się na łyso
2) idź do dobrego sklepu z ubraniami np. polecam Giacomo Conti bo doradzą ci bardzo dobrze. Nie kupuj nigdy ubrań które mają "plastik" w składzie bo będziesz bardzo pocił
3) dentysta aby zrobił porządek z twoimi zębami. Białe zęby wpadające w bardzo delikatnie w żółty kolor coś normalnego i objaw, że masz zdrowe zęby. Kupuj tylko i wyłącznie porządne pasty do zębów i dobrze dobrane szczoteczki do zębów. Po każdym "cukrze" zawsze myj zęby
4) kup dobre ale nie sztampowe perfumy. Nie muszą być to super drogie perfumy. Kieruj się aby perfumy nie były słodkie i wpadały w "drewno". Możesz też postawić na nuty wodne albo cytrusy bo są bezpieczne. W sklepie możesz zawsze zapytać ekspedientkę aby powiedziała ci czy one na tobie są dobre i się jej podobają. Zdarzyło mi się, że nawet poprosiłem klientkę i bez problemu wydała werdykt ;)
5) kup dobre buty które są z skóry i najlepiej brąz. Koniecznie pasek w tym samym kolorze co buty. Buty zawsze muszą być czyste i wypastowane!
6) koszula prosta jak masz marynarkę w kratkę. Do "stalowej" lub białej koszuli najlepiej niebieski krawat.
Zapytaj w sklepie jaki masz typ urody bo są wiosna, lato, jesień i zima.

7) Zawsze musisz mieć wyprasowane ubrania!
8) Kup dobry ale zawsze ORYGINALNY zegarek. Jak nie masz dużego budżetu to kup kwarcowy z klasyczną tarczą, datownikiem i szafirowym szkiełkiem np. Casio, Adriatica czy Seiko. Pasek pod kolor butów!

8) Kobiety nie gryzą i możesz je zagadać przy barze np. ciekawe kogo pierwszy obsłuży, która jest godzina itd.
9) Zawsze musisz być uśmiechnięty i chodzić wyprostowany
10) Nie zadawać otwartych pytań np. czy mogę zaprosić ciebie na kawę? Mówić tylko i wyłącznie: znam taką dobrą kawiarnię i może w niedziele się zobaczymy?
11) Każdy samochód jest w cenie i po randce proponuj, że ją odwieziesz do domu. "Jest już bardzo późno i będziesz się martwić, że będzie sama wracała". Jak nie będzie bardzo chciała to koniecznie powiedź jej, że napisz mi koniecznie czy dotarła bezpiecznie do domu. Jak nie napisze to sam napisz do niej SMS-a.
Jest to ważne bo jak masz 30 lat to kobieta zobaczy, że ogarniasz podstawy np. masz sprawny samochód, umiesz prowadzić, jesteś grzeczny, masz pracę i ładnie się ubierasz. To bardzo szybko sprawa pójdzie na przód.
12) Podczas odwożenia trzymaj ręce przy sobie ale jak stoisz na czerwonym to możesz się na nią popatrzeć i uśmiechnąć się do niej.
13) Zazwyczaj kobiety dają buziaka w policzek i już masz sygnał, że dobrze rozegrałeś temat. Potem napisz jej, że wróciłeś sam bezpiecznie do domu ( ͡° ͜ʖ ͡°) i zapytaj kiedy następne spotkanie? Najlepiej daj 4-5 dni.
  • 73
To naprawdę fajne uczucie być w takim stroju w jakim się sobie podobasz, z taką fryzurą, jaką lubisz mieć i usłyszeć od kogoś, że chce się z Tobą przespać. Nawet jeśli Ty akurat nie chcesz. Natomiast wydaje mi się, że taki poradnik zaprowadziłby mnie w totalnie odwrotnym kierunku.

@Ravenek: Znasz takie związki? Bo ja nie - kojarzę tylko z jakichś filmów romantycznych i oklepanych przesłodzonych tekstów na początek dnia w stylu
@Kreek: Utrzymanie eleganckiej garderoby kosztuje. Syf z sieciówek się często nie nadaje do niczego i wyglada się jakby maturzysta po maturze. Siłownia, dieta, ogar, prosta, pasująca garderoba (i stopniowe eksperymentowanie z nią - ubieranie się w tonie pogrzeb ateisty to słaba sprawa). Wychodzenie z inicjatywa jest dobre tez poza kobietami - łatwiej namówić tak tez ludzi na wyjście gdzieś. Zegarek się przyda, inaczej człowiek patrzy na czas w tedy - jakies
@Kreek: bądź grzeczny=game over
@eldzej_10: po co się tak produkujesz? Tracisz tylko czas. Nie zmienisz przegrywów i im nie pomożesz. Sami muszą coś zrobić. Czytają więcej kontentu który ich #!$%@? głęboko niż takich porad jak twoje. Pzdr
@Kreek: w ogóle najbardziej mnie #!$%@? jakimi bezmyślnymi maszynami, NPCtami jest normictwo. Przecież co miesiąc ktoś wyśmiewa normika za takie rady typu "najważniejszy w wyjściu z przegrywu jest kolor paska zegarka casio oraz kolor paska do spodni z butami" a oni dalej dają takie same porady. Te normiki jeden drugiego nie znają a gadają takie same identyczne gówno porady, jak klony

Ten świat to niesamowity kopiuj wklej, programista naczelny tworzący ten
@Pozytywny_gosc:

To jest o czym pisałeś, mało kto potrafi sam przyznać przed sobą że jego obecna pozycja to głównie szczęście, i lubimy sobie wkręcać że świat jest sprawiedliwy. Ten typek z tym wysrywem pewnie wkręcił się w modę i wmawia sobie że dzięki temu że poświęcił czas na zbadanie tajników noszenia odpowiedniego koloru paska do spodni ma przewagę nad resztą (czyli to wina tej reszty bo gdyby chcieli to by poświecili
@eldzej_10: a czyli prawdziwe życie wygląda tak że stajesz na portfelu i wynajmujesz sobie cichodajkę na wynajem długoterminowy ? Do tego na co dzień ubierasz maskę zależną od okoliczności ? Nie jesteś sobą tylko wiecznie odgrywasz jakąś rolę ?

@user100: tak, a o co chodzi? ( ͡º ͜ʖ͡º) Niestety im bardziej atakujecie eldzejka w jego wypocinach tym bardziej on sie utwierdza w przekonaniu, że ma
tak, a o co chodzi? ( ͡º ͜ʖ͡º) Niestety im bardziej atakujecie eldzejka w jego wypocinach tym bardziej on sie utwierdza w przekonaniu, że ma rację i wystarczy chcieć uderzyć piensciom w stół #pdk i po przegrywie.

@Pozytywny_gosc: Nikt nie mówi żeby uderzyć pięścią w stół. Nadal nie rozumiesz że przegryw istnieje w głowie i można z tego wyjść albo chociaż zminimalizować aby cieszyć się w
Możesz mieć bekę z tych rad ale nie zdajesz sobie sprawy jak wiele detali w życiu ma znaczenie i czasami niewielkie zmiany w życiu poprzedzają duże życiowe zmiany. Nie wiem jakim trzeba być wypranym z mózgu idiotą żeby krytykować rady odnośnie zmiany ubioru, pójścia na siłownię w sytuacji kiedy wielu przegrywów od wielu lat nie kupowało ubrań, ubiera się tragicznie i wygląda fatalnie przez złe nawyki żywieniowe. Rozumiem że też powiesz że
1. Każdy wie o doborze koloru paska

@Pozytywny_gosc: Jak sprowadzasz to do wyboru paska no to widzę że nie mamy o czym rozmawiać (swoją drogą akurat pasek pod kolor butów to akurat dobra rada w savoir vivre - nie każdy o tym wie ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

2. Każdy już słyszał o terapeutach, siłowniach i barberach, stylistach

@Pozytywny_gosc: No tak bo przecież "terapeuta to Julka
Takie rzeczy już słyszałem na tagu jak dawałem propozycję więc może wymyśl coś nowego? Ja przynajmniej staram się pomóc tym ludziom a Ty co im powiesz? Nie chodź do terapeuty, lepiej żebyś został z rozwaloną psychiką, nie chodź na siłownię bo lepiej być ulańcem, nie chodź do barbera bo lepiej jest Ci w obecnej słabej fryzurze" - dlaczego taką radość sprawia Ci ciągnięcie innych w dół zamiast pomóc im wyjść na powierzchnię?
Bo ty dalej nie rozumiesz, że tutaj problem ludzi to nie jest źle dobrany pasek, brak terapii czy brak formy z siłowni. Tutaj ludzie mają karli wzrost, deformacje mordy, blizny i inne poważne schorzenia.

@Pozytywny_gosc: Ile tych ludzi ma ten karli wzrost? Deformacje mordy, blizny, autyzm? Może na wykopie ich się wydaje dużo ale w odniesieniu do całego społeczeństwa to jest niewielki procent - tym ludziom ciężko będzie pomóc, jedyne co
@Pozytywny_gosc: Ile tych ludzi ma ten karli wzrost? Deformacje mordy, blizny, autyzm? Może na wykopie ich się wydaje dużo ale w odniesieniu do całego społeczeństwa to jest niewielki procent - tym ludziom ciężko będzie pomóc, jedyne co mogą zrobić to nie myśleć o znalezieniu kobiety i zająć się czymś innym.

@eldzej_10: no właśnie na tagu #przegryw każdy taki jest. Tu nie ma ludzi 6/10++ ale ty takiej prostej informacji nie
Kup dobry ale zawsze ORYGINALNY zegarek

@Kreek: o ile jeszcze na początku myślałem, że to serio to tu widzę, że ci się klepki poprzestawiały. O ile słyszałem nieraz jak kobiety komplementują perfumy, to żadna, ale to żadna nie zwraca uwagi na zegarek. Zegarek możesz mieć jak masz nowy samochód wyższej klasy i pozycję i pracę. To jest dopełnienie, detal. Inaczej wyglądasz jak przebieraniec.
@Pozytywny_gosc: Cytuję Ci kilka przykładowych wpisów z dzisiejszego tagu #przegryw:

Sajkogang 9 min. temu 0
wiecie co mnie zmotywowało do odchudzania nie przezwiska normików w szkole tylko po prostu jakiś czas temu powiększył mi się jeden boczek to się przestraszyłem że to coś od wątroby i boli mnie brzuch sraczkę mam i się pogorszyło samopoczucie i bóle głowy doszły

Onaaa20 12 min. temu 0
Co do fobii społecznej zapomniałem