Wpis z mikrobloga

@trolendo: przecież jakiś betabuxx ją przygarnie i powie że przeszłość trzeba zaakceptować.

W jakim świecie to przegryw? Przecież to gra na easy mode.
  • Odpowiedz
@Lotmanek: Stara, to jest wiesz co.To jest taki normalny etap życia każdej kobiety, heh, że musisz polecieć na takich bedbojów, fakbojów, łotewer, na taki po prostu, na taki po prostu szit. Żeby potem umieć docenić tego miłego, dobrego, stabilnego, kochanego chłopaka, takiego wiesz, takiego męża jakby no nie.
Hompert - @Lotmanek: Stara, to jest wiesz co.To jest taki normalny etap życia każdej ...
  • Odpowiedz
@l_____l: @Lotmanek: kiedyś poznałem kobietę która miała podobną ilość partnerów, a do tego była w otwartym związku i wciąż poszukiwała nowych wrażeń. Nie wiem czy taka kobieta będzie potrafiła stworzyć stały związek, przypomina to nałóg w którym wciąż poszukuje się mocniejszych bodźców
  • Odpowiedz
@Lotmanek: potrzebowałam mieć w sobie 30 kutang, zaliczyć dwa trójkąty i jeden gangbang, żeby zrozumieć, że najlepiej jest z moim beciakiem, który przynosi w zębach pieniądze do domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lotmanek: co jest niby złego w ruchaniu się? a chłop może r----ć ile chce, czy też jest jakiś limit po którym z niego szydzimy?

macie mózgi zalepione spermą, poszukujecie mitycznej szarej myszki zawsze dziewicy, a skończycie chujem w łapie trzepiąc do aktorek na filmach i taka jest prawda

s-x to tylko s-x, jest przyjemny więc się ludzie ruchają i tyle ¯\_(ツ)_/¯

może gdybyście poruchali to zmieniło by się podejście i
  • Odpowiedz
@Hompert: Kobiety to mają wspaniałego skilla. Najgorszy prymityw stosowany przez nie umyślnie po fakcie ubierają w przepiękną historię niemal z disneya. Ach jaka ona głupia była i szukała wrażeń, ale zmądrzała, dojrzała i wyzwoliła się do "prawdziwej stabilnej" miłości z betamirasem, a gdyby nie to pierwsze, to nie poznałaby szczęścia!.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Lotmanek: o co chodzi z tym "dotknij trawy"? Już to widziałem parę razy. Jakiś modny cytat z modnego serialu dla modnych ludzi?
PS 30 partnerów seksualnych - ja w życiu nie poznałem nawet takiej liczby dziewcząt na poziomie choćby drobnej wymiany zdań xd
  • Odpowiedz