Aktywne Wpisy
bert74 +7
Witam, jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
shmatshiage +226
Wracaj chłopaku do zdrowia.
https://twitter.com/parrot_soldier/status/1662818700154609670?t=Q2mRh4xNoQp5Z79-akdVCw&s=19
#ukraina #wojna #rosja
https://twitter.com/parrot_soldier/status/1662818700154609670?t=Q2mRh4xNoQp5Z79-akdVCw&s=19
#ukraina #wojna #rosja
Patrząc na filmiki z YT, bez kombinezonu ala ludzik Michelin, nie powinno się wyjeżdżać. A tymczasem:
- 100% kierowców ciężarówek zachowało bardzo duży dystans przy wyprzedzaniu
- nikt nie trąbił
- spośród osobówek trafił się jeden pędzący jakieś 120-140km/h ale generalnie, nikt mnie nie chciał zabić
- tylko jedno auto, wyprzedzające, jadące z naprzeciwka jechało na czołówkę ze mną i była to "kobieta za kierownicą" Citroena Picasso (model na około sprzed 20 lat)
Jestem pozytywnie zaskoczony. Fajny był dzień.
Polska jest OK.
#rower #drogi #polskiedrogi #kierowcy #polska
Wyszedłem na rower i tylko raz ktoś chciał mnie zabić więc jest spoko
@Cypherspeed: Wiesz, na drodze zawsze może się zdarzyć coś niebezpiecznego. Jeśli komuś zdarzy się jedna niebezpieczna sytuacja na parę godzin - cóż, bywa; jeśli zdarzą mu się dwie - pech, niefortunny splot wydarzeń; natomiast jeśli ktoś twierdzi, że co 5 minut ma niebezpieczne sytuacje, to znaczy że coś z jego stylem jazdy jest nie tak - niezależnie od
@TWezmyr: widzisz, bo zasada jest taka, że zapewne jeździsz przepisowo. to wszystko, czego potrzeba - ja też staram się omijać rowerzystów szerokim łukiem przy wyprzedzaniu. wiele też razy ostatnio jak jechałem drogą i była np para jadąca obok siebie, jak tylko usłyszeli, że jestem za nimi, to jedna osoba zjeżdża i mogę bezpiecznie