@orionwaw: Jak Ty człowieku nie odróżniasz zdrady od bycia swobodna jednostką to czego ty oczekujesz xD? Ktoś Ci powie inna perspektywę a ty wylozysz na to lachę bo tylko twoja perspektywa jest dobra xD.
@damian-powazka98: w ogóle tak zwane młodzieńcze życie bez żadnych zobowiązań dotyczy tylko i wyłącznie młodych chadów, więc w czym mi zaprzeczacz? Bo skoro baby ruchały się za młodu z Chadami to po co będąc przez nie w młodości odrzucanym je stawiać w centrum prywatnego kosmosu i stwierdzać, że zdrada wobec nich jest zła?
@orionwaw: Żyjesz w jakimś p----------m świecie wykopu ( ͡°͜ʖ͡°), tagów, inceli, chadow i julek. Realne życie tak nie wygląda. To co Ty mówisz nie ma w ogóle sensu. Aż na tyle, że ciężko skonstruować odpowiedź do tego co napisałeś, bo jest to tak absurdalne. Zacznij żyć po prostu i racjonalnie patrzeć na świat, a nie przez ekran.
@orionwaw: Brawo, miras! Nie daj się zjeść żywcem tym n0rmickim pajacom! Popieram w 100% to, co piszesz. Baby, kiedy mają przewagę (w postaci dobrego wyglądu, młodego, jędrnego ciała), to nie mają ŻADNYCH skrupułów, żeby wykorzystywać to dla swoich korzyści. Wtedy przeciętny Arek jest dla nich mniej niż zerem. Wobec tego Areczek nie powinien czuć wobec nich żadnego zobowiązania do uczciwości w czasie, gdy już tą przewagę tracą. To proste jak
@orionwaw: Dla mnie największy sukces to stworzenie prawdziwej rodziny z kobietą, która jest dla mnie odpowiednia, co już osiągnąłem. Twoje skomlenie wynika tylko i wyłącznie z tego, że to Ty nie potrafisz się dostosować do życia. Ale w sumie może to i lepiej, z takim podejściem nie zawracaj nikomu głowy xD.
@damian-powazka98: Akurat ty p--------z, bo ciebie nie interesuje w żaden sposób sprawiedliwość, ale reprezentujesz jak niemal cały ten chłopski naród myślenie, że "prawda prawdą, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie". Nie masz za grosz empatii ani wiedzy i interesuje ciebie tylko i wyłącznie własne doświadczenie, więc zamilcz.
Idź spać xD.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ktoś Ci powie inna perspektywę a ty wylozysz na to lachę bo tylko twoja perspektywa jest dobra xD.
To co Ty mówisz nie ma w ogóle sensu. Aż na tyle, że ciężko skonstruować odpowiedź do tego co napisałeś, bo jest to tak absurdalne.
Zacznij żyć po prostu i racjonalnie patrzeć na świat, a nie przez ekran.
Twoje skomlenie wynika tylko i wyłącznie z tego, że to Ty nie potrafisz się dostosować do życia.
Ale w sumie może to i lepiej, z takim podejściem nie zawracaj nikomu głowy xD.