Aktywne Wpisy

Kwasny_konfident +408
sontur +42
Uważam, że w---a w tym kraju powinna być limitowana przez państwo. Nawet jakby było to 1 litr na miesiąc, to dla normalnego człowieka jest aż nadto. Alkoholicy d--a cicho.
#alkoholizm #a-----l #zakupy
#alkoholizm #a-----l #zakupy

Dobra, więc tak... Serwis GPZ500 zrobiony, czyszczenie i synchronizacja gaźników, olej, filtry (powietrze, olej), jakieś tam duperele jeszcze. Kawa brzmi i jedzie dużo lepiej (okazało się, że jeden gaźnik był zablokowany czy coś i ledwo cokolwiek podawał). Dźwięk +10. Pali od strzała bez ssania.
Niestety nadal występuje problem z przygasaniem po około 15-20 minutach jazdy. Pojeżdżę sobie trochę i zaczynają się objawy jak przy kończącym się paliwie. Stojąc na światłach muszę robić przygazówki, bo inaczej pyrka coraz wolniej i w końcu gaśnie. pojeździłem wczoraj ze 45 minut i po wjeździe do garażu już nie mogłem w ogóle odpalić. Dziś rano odpaliłem na chwilę (wiem, że się nie powinno, ale musiałem sprawdzić) i odpalił od strzała bez problemu (kranik w nocy był na OFF).
Jakieś pomysły gdzie szukać problemu? Układ paliwowy?
#motocykle
Czy na ciepłym silniku trzeba dłużej kręcić żeby zapaliła?
Edit : albo przejedź się z otwartym hakiem, może masz tam za duże podciśnienie :-)
@Gruby_Wujo: Git, też to zrobię
Po wymianie świec i przewodów problem ustał.
U mnie już było takie bicie że po psiknięciu wodą w okolice gniazda świecy wszystko się iskrzyło :)