Aktywne Wpisy

Salido +1558
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +280
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz

@DopeLifter: Dzięki no siły jakieś są i możliwe że bym wciągnął rekord, ale ostatnio za dużo prób "paliłem" z jakiegoś powodu, więc wolałem na spokojnie dzisiaj do gładkiej jedynki się pobudować i tyle.
@IntruderXXL: Piękna metoda regresu liniowego. To ile za tydzień? 305? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RamzesXIII: Bo ktoś mu prawdę pisze a nie liże po jajakach jak reszta p-------k( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Darksed: Dobrze to @RamzesXIII: napisał... ILE JADU...
Jak już poruszasz temat "p-------k", to sam zachowujesz się jak właśnie największa ze wszystkich...
Tobie nie wyszło, z------ś, jesteś WRAKIEM,poddałeś się i teraz żeby się tylko poczuć lepiej chcesz wszystkim innym dosrać za wszelką cenę. A mi najbardziej, bo mniej lub
@IntruderXXL: A nie myślałeś spróbować wersji z wiosłowaniem półsztangą/końcem sztangi jednorącz? Andrzej "Wodyn" Roszkowski bardzo propagował tą wersję.
Co do ciężaru - zawsze powtarzał, że w tym ćwiczeniu w szczególności ma zastosowanie "Na sztangę doyebać, niczego się nie bać" ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Wegrzynski: Rzeczywiście, nie pomyślałem o tym, a jest to jakaś opcja na wiosło jednorącz większym ciężarem :) Myślę że to może być warty wypróbowania wariant. Dzięki za pomysł.