Wpis z mikrobloga

Ten ciąg wyglądał jakby totalnie nic nie ważył :) Chyba poszedłby rekord :D

@DopeLifter: Dzięki no siły jakieś są i możliwe że bym wciągnął rekord, ale ostatnio za dużo prób "paliłem" z jakiegoś powodu, więc wolałem na spokojnie dzisiaj do gładkiej jedynki się pobudować i tyle.
  • Odpowiedz
Bo ktoś mu prawdę pisze a nie liże po jajakach jak reszta p-------k( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Darksed: Dobrze to @RamzesXIII: napisał... ILE JADU...

Jak już poruszasz temat "p-------k", to sam zachowujesz się jak właśnie największa ze wszystkich...
Tobie nie wyszło, z------ś, jesteś WRAKIEM,poddałeś się i teraz żeby się tylko poczuć lepiej chcesz wszystkim innym dosrać za wszelką cenę. A mi najbardziej, bo mniej lub
  • Odpowiedz
Nawet pomimo wstępnego zmęczenia ciągami i rack pullami, no 80kg na wiosło w tym wariancie to za mało, a większych hantli nie mam obecnie.

@IntruderXXL: A nie myślałeś spróbować wersji z wiosłowaniem półsztangą/końcem sztangi jednorącz? Andrzej "Wodyn" Roszkowski bardzo propagował tą wersję.

Co do ciężaru - zawsze powtarzał, że w tym ćwiczeniu w szczególności ma zastosowanie "Na sztangę doyebać, niczego się nie bać" ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
A nie myślałeś spróbować wersji z wiosłowaniem półsztangą/końcem sztangi jednorącz?

@Wegrzynski: Rzeczywiście, nie pomyślałem o tym, a jest to jakaś opcja na wiosło jednorącz większym ciężarem :) Myślę że to może być warty wypróbowania wariant. Dzięki za pomysł.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: podwieś drugi koniec na łańcuchu na wysokości ~kolana/pasa (zaczep o tuleje) to będziesz miał jeszcze lepszy wariant, bo na końcu ruchu będzie wtedy największe obciążenie.
  • Odpowiedz